Porsche: "Vom oferi transmisie manuală până când nu vom mai avea cerere"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.09.2011
Porsche a ţinut să îşi liniştească fanii: transmisia automată nu va înlocui definitiv cutia manuală câtă vreme va exista o cerere constantă din partea clienţilor.

Deşi deţine în prezent una dintre cele mai rapide transmisii automate de pe piaţă, Porsche încearcă să îşi satisfacă şi clienţii pentru care cutia manuală reprezintă maximum de sportivitate. Nemţii promit că actualul PDK, prescurtarea de la Porsche Doppelkupplung, nu va exclude complet opţiunea unei cutii manuale.

Mathias Muller, preşedinte executiv Porsche, a declarat că fanii vor putea regăsi o transmisie manuală pe modelele sportive câtă vreme va exista cerere pentru aşa ceva.

Promisiunea vine după ce mai mulţi clienţi şi-au exprimat dorinţa de a regăsi pe noul 911 GT3 şi o transmisie manuală, cel mai probabil cutia cu şapte trepte introdusă pe noua generaţie 911 Carrera. Surse iniţiale susţineau că următoarea generaţie 911 GT3 va fi oferit cu o nouă transmisie PDK, recalibrată, însă zvonurile au fost infirmate.

Aşadar, puriştii gamei pot sta liniştiţi pentru că la Stuttgart încă mai există oameni de decizie care apreciază transmisia manuală şi trăsăturile tradiţionale ale brandului.

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru