OFICIAL: Renault Frendzy, conceptul care anunţă viitorul Kangoo

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.07.2011
Renault a publicat astăzi primul film de prezentare al conceptului pe care îl va dezvălui la Frankfurt. Numele său este Frendzy şi se vrea a fi conceptul din care va lua naştere viitorul Kangoo

La începutul săptămânii vă anunţam că Renault va aduce la Franfurt un concept complet nou, anticipat deja de o primă imagine publicată de constructorul francez. Astăzi, Renault face lumină cu un film de prezentare al conceptului pe care îl va expune la Frankfurt, al patrulea din seria celor propuse de noul designer Laurens van den Acker.

Prototipul a fost botezat Frendzy şi se vrea a fi precursorul unui model electric de serie ce poate fi folosit atât în scop utilitar, cât şi în scop recreativ. Practic, echipa lui van den Acker a încercat să îmbine spaţiul de încărcare al unui model utilitar cu versatilitatea unui model de familie.

Frendzy promite o banchetă rabatabilă complet, ce eliberează o suprafaţă de încărcare generoasă. Aceasta poate fi mărită prin culisarea scaunului pasagerului faţă. Aşadar, Frendzy poate servi ca o utilitară electrică foarte încăpătoare, fără a trece însă cu vederea capacitatea sa de a transporta în deplin confort şi spaţiu cinci pasageri.

Judecând după atributele expuse de Renault în filmul de prezentare, am putea asista chiar la conceptul care va da naştere noii generaţii Kangoo, modelul său de succes.

Renault nu a publicat informaţii despre trenul de rulare şi propulsie, însă ne putem aştepta ca Frendzy să aibă la bază platforma conceptului Zoe.

Sub capotă putem regăsi aşadar un propulsor electric, ţinut în viaţă de un pachet de baterii litiu-ion, ce garantează o autonomie de 160 de kilometri.

Renault va publica mai multe informaţii despre coneptul Frendzy în după-amiaza zilei de astăzi. Rămâneţi pe Automarket pentru o galerie foto completă şi informaţii oficiale.

Comentarii (2)

  • BaditzaEx
    interesant
    dar spatele ( ideea ) este preluata de la conceptul Duster
    1 3
  • ParisakiFrancfurtis
    ?!?
    Hotarati-va... il expun la Frankfurt sau la Paris? sau si la voi e ceatza totala in vreme de canicula
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru