Rolls-Royce va produce o serie de exemplare Mini ultraluxoase

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.11.2009
Clientii Rolls-Royce care cauta o nisa neexploatata pana acum se vor putea baza pe versiunile Mini de lux pe care marca britanica le va fabrica la uzina din Goodwood.

Jurnalistii britanici de la Autocar au confirmat astazi ca Rolls-Royce va produce o gama de exemplare MINI ultraluxoase care vor purta siglele ambelor marci. Conform informatiilor obtinute de Autocar, care citeaza "o sursa sus-pusa din cadrul BMW Group", editiile speciale Mini by Rolls Royce vor fi create la fabrica Rolls din Goodwood pe baza unor masini produse anterior la uzina Mini.

Toate exemplarele produse astfel vor fi unice si in acord cu cererile fiecarui client in parte, fiecare dintre acestia urmand sa vina cu propuneri privind materialele si modul in care acestea vor fi asamblate.

Ideea Mini by Rolls-Royce a venit dupa modelul exemplarelor unicat create de Mini in anii '60 pentru actorul Peter Sellers si ulterior pentru membrii trupei Beatles, acestea bucurandu-se de un succes masiv la nivel continental.

via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru