Sandero facelift, surprins în fotografii în Brazilia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.04.2011
Sandero se pregăteşte de un facelift care va schimba partea frontală a modelului de segment mic. Primele imagini cu modificările au apărut deja pe internet în Brazilia.

Jurnaliştii brazilieni de la Noticias Automotivas au publicat astăzi o serie de fotografii care surprind faceliftul pe care se pregăteşte să îl primească Sandero şi Sandero Stepway. Vândut în America de Sud sub sigla Renault, modelul de segment mic se pregăteşte de o binemeritată schimbare estetică, iar aceasta va afecta profund partea frontală şi ceva mai subtil zona posterioară.

În imaginile publicate de brazilieni poate fi observat o Sandero Stepway, model a cărui parte frontală primeşte un spoiler mult mai agresiv din plastic. Grila clasică este înlocuită şi ea de una mai mică, sigla Renault fiind poziţionată acum pe o zonă din plastic negru care stă în continuarea capotei. Proiectoarele sunt şi ele schimbate, în timp ce bara faţă este asortată cu un scut gri deschis care pare realizat din plastic. În spate, principalele modificări vizează stopurile, care sunt acum fumurii şi ceva mai rafinate. Tot în spate, sub sigla mărcii, apare inscripţia SANDERO, în stilul celei de pe Duster.

Conform jurnaliştilor sud-americani, versiunile clasice ale lui Sandero vor primi aproximativ acelaşi design frontal, fapt subiliniat de o fotografie a unui exemplar gri deschis.

La fel ca în cazul actualului Sandero, liniile de design din America de Sud vor fi preluate integral şi în Europa, singurele modificări privind, desigur, sigla mărcii, care se va transforma din Renault în Dacia.

via | Noticias Automotivas

Comentarii (19)

  • Mai schimbam un far una alta
    Mai schimbam culoarea unui far mai cerem 500 de euro in plus, facelift ce naiba!
    24 72
  • daniel
    facelift
    ma asteptam sa aiba grila gen Duster, ca de primul Logan incoace ficare model a avut grila diferita (si sigla schimbata o data).. ar fi cazul sa gaseasca o identitate pentru partea frontala a modelelor
    23 48
  • Mie mi se pare mai urat decat "originalul"
    Cel putin stopurile alea "bling" sunt kitchoase rau.
    19 61
  • :)
    Pozele alea cu ce le-au facut cu ruleta???
    15 4
  • tarkan
    facelift?
    Eu vad ca e sandero stepway care circula de multisor prin Romania si nu sandero clasic....
    5 15
  • ...
    pare mai urat...nu vad nici o inbunatatire considerabila!
    13 54
  • Eu zic ca e un model special pentru Brazilia, nu pentru noi.
    13 18
  • Norbert
    Urat!
    Varianta actuala arata mai bine!
    5 10
  • Sandero
    foarte frumos
    Inca nu pot sa-mi dau seama de toate detaliile, dar pare un facelift reusit. E mai robusta, mai solida, dar moderna, ceea ce e intotdeauna bine.

    Lampile spate sunt de senzatie...
    40 4
  • arata destul de bine
    39 4
  • @Ion
    Ce tot vorbesti mah?! Cand s-a trecut de la Logan Faza 1 la Logan Faza 2 s-a luat vreun ban in plus? Nu s-a luat nimic!

    Oricum oficialii Dacia au spus clar ca viitoarele modele (facelift sau generatie noua) nu vor aduce majorari de pret, ci din contra, vor fi mai ieftine.
    52 1
  • Hai sa comparam
    "liniile de design din America de Sud vor fi preluate integral şi în Europa". Eu zic ca Renult Sandero a avut de la bun inceput o alta grila fata de Dacia Sandero. Facem pariu pe orice vreti voi. La fel si Logan.
    23 0
  • Rau
    Ca si la Clio ,faceliftul a constat in astuparea mashtii fata,si stopuri noi.O idee complet nefericita.
    7 18
  • @flavius
    Clio 3 a avut calandru mic si inainte de facelift. Intr-adevar designul e o chestiune de gust, dar tu prea exagerezi pe subiectul asta si sincer nu prea vad sa stii altceva... in fine... Sandero surprins in Brazilia e adaptat pentru sigla Renault. Nu inseamna ca vom avea acelasi calandu cand va schimba sigla in Romania.
    20 2
  • e urata
    este foarte urata ca si Loganul
    5 40
  • decy13
    Facelift
    Mult zgomot... pentru nimic! Calitatea fotografiilor... lasa mult de dorit! Speram la informatii concrete nu de umplutura!
    5 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Normal ca daca fac facelift nu modifica pretul...ca doar inlocuiesc un plastic care arata intr-un fel, cu altul care arata altfel...pe ce sa ia bani? Pe cutie automata sau clima bizonala??? Sa fim seriosi...Si din ce am vazut eu, cel putin in Franta, asa arata de fapt Sandero, de cand se vinde el pe acolo...nu stiu la ce au facut astia poze...
    2 11
  • @ha ha ha
    domeniul auto e inca o mare necunoscuta pentru tine... ca sa schimbi niste materiale inseamna sa schimbi si matritele, iar asta costa bani... la Dacia fiecare leut conteaza... clientul tipic nu e foarte ingaduitor in privinta modificarilor de pret... tocmai de aceea la Logan Ph2 , redesignul exteriorului, manerele interioare de deschidere usi, suportul pt ochelari, etc. au fost in aceiasi bani
    9 0
  • octav_bmw
    parca are grila unui renault scenic in varianta de off road de acum o generatie
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru