Un exemplar Colezzione Cento, in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.01.2008
Un roman va deveni fericitul posesor al unuia din cele 100 de exemplare ale editiei speciale Maserati Quattroporte.

Esential

100 de exemplare va produce MAserati din editia limitata Quattroporte Collezione Cento.

La doar o saptamana de la prezentarea oficiala de la Detroit a editiei limitate Maserati Quattroporte Colezzione Cento, avem vesti interesante chiar din Romania.

De obicei, editiile limitate ale modelelor superluxoase nu ajung la noi din cauza faptului ca fanii si clientii marcilor respective asteapta cu sufletul la gura lansarea unor editii speciale pentru a le avea in garaj. De aceasta data insa, un roman a pus mana pe una dintre cele doar 100 de exemplare Quattroporte Colezzione Cento, desi pretul unui astfel de exemplar este cu 20% mai scump decat cel al versiunii Automatica a modelului italian.

Cel mai important element distinctiv al seriei speciale Colezzione Cento este placuta inseriata prezenta pe bord. In plus, modelele prezente in aceasta serie exclusiva vin cu un exterior in nuanta speciala Avorio, cu jante de 20 de inch, cu interior in nuante cuoio si bej si cu o cusatura unica in forma de romb destinate doar acestei editii limitate.

Intra AICI pentru mai multe detalii despre Maserati Quattroporte Colezzione Cento, prezentat pe larg de Automarket in momentul lansarii sale de la Salonul din Detroit.

Comentarii (3)

  • primus
    cam mare diferenta de pret...
    ...pentru asa putine diferente in echipare. 20% in plus la pretul obisnuit inseamna cam 25.000 euro.
    0 0
  • dragos
    diferenta
    e editie speciala in 100 de exemplare....chiar crezi ca diferenta vine de la echiparea diferita? :-?
    0 0
  • sharky
    daca ati fi baieti destepti @primus si dragos, ati da click pe "AICI" din articol si ati vedea toate diferentele... uoff... ce greu e nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru