VIDEO: Cea mai scumpă spălătorie din lume - 8200 de euro per maşină

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Cea mai scumpă spălătorie din lume se află în Marea Britanie şi se adresează clienţilor cu maşini foarte scumpe. Tratamentul unei maşini durează 250 de ore.

Un tânăr antreprenor din Marea Britanie a avut ideea de a înfiinţa o spălătorie care are multe în comun cu locurile în care noi ne spălăm uzual maşinile. Gurcharn Sahota vine cu un tratament de detailing dedicat exclusiv mărcilor de lux care duce factura celor interesaţi până la circa 8500 de euro. Evident, spălatul nu este singurul pas prin care trec maşinile care ajung pe mâinile britanicului, Gurcharn analizând în detaliu toată maşina prin utilizarea unui microscop care detectează zgârieturi invizibile cu ochiul liber.

Fiecare maşină prelucrată de britanicul de 30 de ani are nevoie de 250 de ore pentru a ieşi ca nouă din tratament, ceea ce înseamnă că muncă lui Gurcharn este plătită cu 34 de euro pe oră.

Evident, clienţii "spălătoriei" sunt oameni cu mulţi bani care îşi permit să restaureze vopseaua maşinii lor şi să îşi scoată maşina ca din showroom atunci când Gurcharn Sahota îşi termină treaba.

Comentarii (16)

  • :)))))))))))
    offf
    ce a ajuns lumea asta frateeeeee :)))))))))))))))))) sa fiti de ras cu tot cu natia voastra de ratati!!!!!!!! daca as avea o dorinta ar fi ca 2012 sa fie maine si sa muriti toti, sa vedem cine mai da 8200 euro pt a SPALA o masina , baaaaaa ce oameni RATATI!!
    17 9
  • x
    cine ar avea atat de putina minte incat sa-si lase 250 de ore ,adica peste 10 zile la spalatorie ?
    7 2
  • la bani aia......
    o vopsesti din nou,si nu se compara cu 'tratamentu' baiatului.....
    in rest ce sa zic succed......
    10 2
  • BaiatulRock
    nebun sa fii sa dai atatia bani pe asa ceva
    10 1
  • mda... Nu e o simpla spalatorie, dupa cum reiese din clip, ci un tratament de reconditionare a vopselei originale a masinii. Vopsesti din nou un Mclaren si poti sa-ti iei adio de la o mare parte din valoarea masinii. Iar tipul spune clar: o reconditionare normala costa 6-700 lire, iar CEL MAI MULT a durat 250 ore pentru o masina... Daca punem 8200 euro pe langa pretului unui Veyron sau al unui McLaren F1... iese cel mult 0.82% din valoarea masinii...
    9 1
  • gombiBMW
    la banii aia
    Da, o vopsesti din nou, dar te costa de 5 ori atat sa revopsesti un Lambo.Da, aici la noi, in servisul de la coltul strazii se poate revopsi si cu 2-300 euro.
    7 1
  • ....aiurea ..oare cel mai scump sters la fund cat costa?...
    7 1
  • Tampenie pentru idioti !
    8 1
  • stilistu
    de ce ganditi asa?
    daca acolo sunt prosti care sa dea bani de ce sa nu faci o asa afacere?

    nu v-ar conveni sa luati banii astia si sa faceti o asa munca, care nu e chiar rea. caldurica, confort....riscuri minime....
    te mai plimbi un pic si cu masinile alea...
    4 0
  • Vortex66
    @ian
    Intreaba-l pe Hadouken, aia-i meseria lui :))
    3 6
  • @Vartej66
    66 e IQ-ul nu?
    7 1
  • stefanel
    Nu e prost cine cere, ci e prost cine da. Daca pe lumea asta exista cretini atat de mari incat sa arunce cu 8200 E pe o reconditionare cu atata usurinta, fie si ea facuta milimetric cu lupa (ceea ce mi se pare o mare vrajeala, mai ales partea cu zgarieturile invizibile - pai daca sunt invizibile, cum stii ca existau si ca au fost reconditionate in mod real?), inseamna ca omenirea isi va merita crudul sfarsit.
    Exista atatia oameni bogati care n-au ce face cu banii si care in loc sa isi ajute semenii mai nevoiasi, sa construiasca scoli, spitale, locuinte, sa infiinteze locuri de munca, practic ajung din atata dementa provocata de bogatie pana la a-si duce masinile la groapa de gunoi dupa ce si-o murdareste putin de noroi.
    Dupa cum bine zicea cineva, nu mai e mult pana in 2012 si sper sa se cearna cat mai multi dintre mandrii posesori de idiotene, megalomanie si lacomie.
    2 1
  • stefanel
    Scuze pt dezacorduri si greseli, dar m-a indignat mult prea mult stirea.
    1 0
  • fiecare cu ale lui...cocalarii nostrii le spala cu apa din fantana arteziana
    4 1
  • Saraci
    Foarte saraci sunteti ma
    Daca ai bani multi dece sa nu ii cheltui? daca nu siti sa faceti banii si unii nici intr-un nui faceti carei problema noastra care avem bani sa facem asa ceva?

    Din cea mai saraca familie la 30 de ani te poti mandri cu 100-200 euro pe putin daca sti ice sa faci....urmezi UNivestiatatea maritima...

    1. 6 luni de practica cu salariul maxim de 1500 euro
    2. ajungi ofiter minim 2500 euro- 10000 maxim [un prieten da castiga pe luna 10000 de euro ...a stiut ce sa aleaga]
    3.....capiatan 1000-16000 euro.
    4. comandant ajungi si la 20000 euro pe luna...iar la 28-29 de ani pot ifi comandat...si este pe bune deoarece ,,,cunosc prieteni..ca au facut asa ceva..au propia firma la 29 de ani si ii doare in basca condu range rover de papa ala 40-50 l benzina
    0 0
  • Saraci
    Sunteti doar gelosi si stresati
    Stresatule........Exista atatia oameni bogati care n-au ce face cu banii si care in loc sa isi ajute semenii mai nevoiasi, sa construiasca scoli, spitale, locuinte, sa infiinteze locuri de munca,

    Da mi se ridica statuie daca fac asa ceva? si daca am stiut sa fac bani dece sa dau ma la altii? cand pot sai pastrez sau sa le dau foc dece sal fac pe altu bogat cand el si familia lui au fost atat de prosti ca nau stiut sa reuseasca in viata..........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru