Volkswagen a lansat propriul sistem de navigatie portabil

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.05.2009
Volkswagen a lansat astazi primul sau sistem de navigatie portabil, botezat "Click and Ride". Acesta include harta Europei dar si un sistem Lane Assist.

Volkswagen a dezvaluit astazi primul sau sistem de navigatie portabil, botezat "Click and Ride". Produsul lansat de constructorul german incearca sa combine avantajele unui sistem fix cu cele ale unuia portabil.

Asemeni tuturor sistemelor de navigatie portabile existente in acest moment pe piata, "Click and Ride" poate fi atasat de plansa de bord foarte usor, in stanga volanului, pentru o mai buna vizibilitate. La schimbarea masinii, sistemul poate fi deconectat.

Printre aplicatiile pe care le ofera noul sistem de navigatie Volkswagen se numara harta Europei, un mod de vizualizare 3D a cladirilor si a strazilor si un sistem de avertizare in cazul depasirii benzii de mers. Informatiile sunt afisate pe un ecran color cu o dimensiune de 4.3 inch.

Volkswagen nu a anuntat deocamdata pretul fixat pentru sistemul "Click and Ride".

via | Zercustoms

Comentarii (6)

  • Fane Cretu
    Cei aia? Playstation? :)))
    0 4
  • Daca arata ca in poza e calumea daca nu....IGO rulzzzzzzz
    0 0
  • Garmin nuvi
    intersant e ca pe gps scrie Garmin nuvi si nu VW
    sau a-ti pus voi un gps portabil la intamplare ...
    sau .... poate ca VW colaboreaza cu Garmin
    1 0
  • Catalin
    navi
    Nu cred ca va arata ca cel din poza. Pe cel din poza scrie clar Garmin. Sper ca cei de la automarket sa fii ales poza aceasta pentru ca este foarte apropiat de cel de la VW. totusi cred ca era bine sa fi mentionat ca fotografia nu este a viitorului produs.
    1 0
  • xtrad3
    ba spartilor ce parte nu intelegeti din SISTEM DE NAVIGATIE ADICA SOFT NU SI HARDWARE. Greu cu tehnologia tarani prosti
    0 1
  • Nimic nou pt ca...
    In colectia de accesorii de la BMW (de exemplu) se gaseste un navigator portabil cu tot su sistem de prindere integrat pt BMW.

    Desi e inscriptionat BMW este tot un Garmin nuvi. Deci stire ca sa macine lumea ceva , poate cu ceva rezultate comerciale la VW.

    Trebuie sa recunosc faptul ca sunt curios daca merge OK si cu Golf 5 pentru ca ma tenteaza.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru