Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Volkswagen ID Crozz este mai aproape de producție: imagini video și informații noi despre SUV-ul electric

Publicat Joi, 07.09.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
Volkswagen ID Crozz este mai aproape de producție: imagini video și informații noi despre SUV-ul electric - Poza 1
Conceptul Volkswagen ID Crozz se apropie de producție și primește câteva elemente noi de design înainte de prezentarea oficială de săptămâna viitoare.

La Salonul Auto de la Shanghai din luna aprilie, Volkswagen a dezvăluit conceptul unui SUV electric pe nume ID Crozz, iar constructorul german este pregătit acum să prezinte o versiune mai aproape de cea de producție.

Volkswagen a publicat o schiță și un clip video care evidențiază principalele schimbări apărute comparativ cu conceptul din urmă cu 6 luni, însă acestea nu sunt chiar atât de dramatice.

Astfel, blocurile optice LED sunt acum mai bine detaliate, iar în partea inferioară a părții frontale se remarcă și o bară luminoasă. De asemenea, plafonul este acum negru, iar aripile au primit mici retușări de design. O imagine mai clară a schimbărilor vom primi la începutul săptămânii viitoare, după prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Volkswagen nu a oferit încă un update cu privire la detaliile tehnice, însă știm că, în versiunea prezentată la Shanghai, propulsia era asigurată de două motoare electrice care oferă împreună 302 cai putere.

Autonomia este asigurată de o baterie litiu-ion de 81 kWh, care poate garanta parcurgerea a 500 de kilometri între plinurile de energie.

Deloc surprinzător, Volkswagen ID Crozz va fi disponibil și cu un mod de rulare autonom. Acesta se numește ID Pilot și va activa radarele mașinii pentru a prelua comenzile celui de la volan. Volanul se va retracta în interiorul bordului, caroseria va fi iluminată într-un mod special, iar luminile LED se vor adapta singure la condițiile de drum.

Versiunea de producție a lui Volkswagen ID Crozz este așteptată în 2022, la doi ani după lansarea primului model electric, hachback-ul ID.

Via Volkswagen


Comentarii (2)

  • Edikkk
    Luati-va gandul de la ele
    1) prea curand
    2) in Europa

    vor fi in China, cand vor apare

    mdaa... grupu VAG... marele inapoiat
    3 6
  • Bateria de acumulatori are o capacitate dubla fata de modelele RENAULT Zoe si NISSAN Leaf, ceea ce face foarte plauzibila varianta unei autonomii REALE de 500 km. Sa vedem insa, la modul concret: 1) anul lansarii, 2) pretul. VW si ceilalti producatori europeni trebuie sa inteleaga cat mai curand ca, in cazul in care EI nu vor veni in intampinarea dorintei clientilor europeni de a avea masini electrice ABORDABILE, ca tehnologie si pret, cu siguranta o vor face, din pacate, ALTII...si aici ma refer la TESLA de exemplu care si-a localizat o fabrica noua in China -datorita interesului EXPLICIT in directia electrica manifestat de statul chinez sau investitori ASIATICI: japonezi (TOYOTA, MAZDA etc), sud-coreeni ( KIA-HYUNDAI), chinezi ( vezi vehiculul lor global VOLVO) ori alte companii cu forta financiara mare (indieni - LAND ROVER & JAGUAR) ..
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru