Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Citroen Cactus - primul teaser al modelului aşteptat la Frankfurt

Publicat Miercuri, 28.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Citroen Cactus - primul teaser al modelului aşteptat la Frankfurt - Poza 1
Citroen a publicat astăzi o imagine de tip teaser pentru viitorul Cactus, ce urmează a fi prezentat cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

 La mijlocul lunii august, Citroen anunţa că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt primul model al noii sale game C-Line. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu direcţia în care se îndreaptă brandul francez, vă reamintim că Frederic Banzet, preşedintele executiv al Citroen, anunţa încă de anul trecut că brandul francez va dezvălui o linie de produse cu un preţ abordabil şi competitiv, însă nu low-cost ca în cazul Dacia.

Noua gamă C-Line reprezintă de fapt repoziţionarea uşor inferioară a celor de la Citroen faţă de Peugeot, care va încerca să crească din punct de vedere al valorii brandului.

Pentru a pregăti terenul, cei de la Citroen au lansat un teaser care anunţă premiera de la Paris. Deşi nu există prea multe informaţii oficiale, imaginea lasă să se înţeleagă că modelul, botezat Cactus, asemeni conceptului expus în 2007 tot la Frankfurt, vine cu elemente din plastic la nivelul caroseriei, lumini LED şi jante din aliaj cu un design futurist.

Urmareste Automarket
Alături de teaser, Citroen a publicat şi un scurt video care anunţă introducerea tehnologiei AirBump pe noul Cactus.
Spoilerele vor fi construite după această tehnologie şi vor putea trece fără probleme peste impacturile uşoare, cum ar fi cele cu un cărucior de cumpărături.

Citroen Cactus se va ghida după filosofia „pur, simplu şi deştept”, mai multe informaţii şi imagini urmând a fi dezvăluite în data de 5 septembrie, chiar înainte de deschiderea oficială a salonului.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru