Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Corvette Stingray şi Camaro facelift sunt atracţiile standului Chevrolet

Publicat Marti, 10.09.2013
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 3

Standul Chevrolet este, ca de obicei, una dintre principalele atracţii ale Salonului Auto de la Frankfurt. Vedetele americanilor sunt cele două modele performante: Corvette Stingray şi Camaro facelift. Corvette a venit la Frankfurt în versiunea sa europeană şi poate fi admirat atât în variantă coupe cât şi cabrio. 

Echipat cu un motor LT1 V8 de 6.3 litri, noul Corvette Stingray este capabil să ofere o putere de 455 de cai şi un cuplu motor de 624 de Nm. Resursele pot creşte uşor, până la 460 de cai şi 630 de Nm dacă viitorii clienţi adoptă o evacuare superioară.

Chevrolet Corvette Stingray - fotografii şi informaţii oficiale

Chevrolet Camaro facelift - fotografii şi informaţii oficiale

În ceea ce îl priveşte pe Camaro, aceste este şi el prezent atât în carianta coupe, cât şi cabrio, dar în noul sa prezentare faceliftată. Facelift-ul aplicat lui Camaro prezintă o grilă inferioară mai lată şi o grilă superioară mai îngustă, care asigură un coeficient aerodinamic mai bun. Posteriorul modelului american prezintă un set de stopuri orizontale, un nou capac al portbagajului, un difuzor de aer redesenat şi un spoiler cu antenă integrată. Retuşul estetic aplicat lui Camaro este desăvârşit de noua priză de aer integrată pe capotă, menită să ajute la ventliarea hergheliei de sub capotă.


Comentarii (3)

  • Motorul LT1 ii de 6.2 litri nu 6.3 cum a-ti scris in articol. Mai este demn de mentionat ca Corvette cu monstrul ala de motor a obtinut un consum extraurban oficial de 7.8 litri la suta la testele din America care is mai stricte decat cele din Europa.
    12 6
  • Poate 7,8 mile pe galon :))
    3 5
  • AndreiRN
    Vad ca mi-a fost sters postul dar ............
    26 de mile pe gallon face noul Corvette.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru