Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Volvo aduce un concept misterios la Frankfurt

Publicat Marti, 27.08.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 5
Volvo aduce un concept misterios la Frankfurt - Poza 1
Volvo aduce un concept misterios la Frankfurt - Poza 2
Volvo aduce un concept misterios la Frankfurt - Poza 3
Deşi tocmai şi-a trecut principalele modele printr-o cură estetică, schimbându-le subtil formele, Volvo anunţă noi linii de design printr-un concept interesant care va fi prezentat în premieră mondială în septemhrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Esential 29 august este ziua în care Volvo va publica primele imagini oficiale ale noului său concept.
Volvo a publicat astăzi un clip care la prima vedere pare o prezentare puţin neobişnuită a noului şef de design al mărcii, Thomas Ingenlath. Totuşi, printre imaginile care se desfăşoară în faţa noastră în clip apar la un moment dat câteva detalii ale unui concept pe care suedezii îl vor lansa la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta pare să aducă o linie de design complet nouă faţă de ceea ce oferă suedezii la această oră, reprezentând probabil o evoluţie radicală a liniilor actuale.

Cele patru detalii ale conceptului sunt vizibile pentru doar câteva fracţiuni de secundă în clip, însă prezentarea lor este dublată de câteva declaraţii interesante ale lui Ingenlath, care introduc practic noul concept al mărcii nordice. "Mulţi au descris designul Volvo ca pe unul convenţional. Cu alte cuvinte, interesant, dar nu iconic sau revoluţionar.

Ei bine, pot să vă asigur că zilele convenţionale s-au terminat", spune designerul-şef al celor de la Volvo.

Deşi nu avem nicio altă informaţie despre noul prototip, declaraţiile oficialului Volvo ascund câteva elemente interesante, cel mai important fiind cel legat de faptul că maşina care va fi prezentată în premieră mondială în 10 septembrie la Frankfurt va reprezenta o sursă de inspiraţie pentru viitoarele modele ale brandului suedez.

Un alt element interesant este faptul că, într-una dintre imaginile-teaser care ne sunt prezentate în clip, pe spatele maşinii apare numele său: C Coupe. În aceste condiţii, presa internaţională mizează pe faptul că prototipul anunţă viitoarea generaţie a lui Volvo C70, 

Imaginile oficiale complete şi informaţiile legate de noul concept vor fi prezentate în 29 august, urmând ca Automarket să vă transmită de la standul Volvo din Frankfurt primele impresii despre conceptul mărcii suedeze.


Comentarii (5)

  • Cred ca o sa fie o masina foarte foarte reusita. In cele 3 poze de mai sus vad linii potrivite unui coupe rasat de conceptie clasica, concurent pt A5, seria 4, C-Coupe.
    21 1
  • mai degraba concurenta pt look ul audi,fura mult de la ei
    1 16
  • Burzum
    Daca era o stire despre Bmw sau Audi, se buluceau parvenitii sa comenteze...
    15 2
  • Cred ca este o varianta moderna al lui P1800. Cine vede look furat de la Audi, in pozele acestea, inseamna ca e orb.
    15 0
  • AndreiRN
    Incep sa infloreasca semintele cumparate de Chinezi si ...... asa e si normal.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru