Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Mercedes are vești bune pentru clienții săi de top: Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamnă

Publicat Vineri, 14.07.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Mercedes are vești bune pentru clienții săi de top: Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamnă - Poza 1
Mercedes Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamna acestui an, la început de septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la frankfurt.

Anul acesta ne-a adus un binemeritat facelift pentru Mercedes Clasa S, nava amiral a germanilor și cel mai popular model din acest segment. Faceliftul nu a fost încă aplicat și variantelor sale de caroserie, coupe și cabrio, ceea ce înseamnă că vom vedea noutățile în viitorul apropiat.

Chiar Mercedes ne lămurește în acest sens, pentru că a anunțat oficial debutul noilor Mercedes Clasa S Cabrio și Coupe facelift cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, adică la începutul lunii septembrie.

Germanii nu vor opera modificări majore în materie de design. Vor fi aceleași restilizări discrete la nivelul blocurilor optice și al spoilerelor.

Gama de motorizări va călca pe urmele variantei sedan. Adică vom asista la un V8 biturbo de 4.0 litri, dar și la un V12 pentru versiunile de top S600 și AMG S65. Încă nu este clar dacă vom vedea și motorul V6 de 3.0 litri.

Odată cu faceliftul, Mercedes va echipa și modelele Clasa S Coupe și Cabrio cu sistemele de siguranță care le vor permite să ruleze autonom.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru