GENEVA 2012 LIVE: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse - cabrio de 1200 de cai

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Cel mai rapid model cabrio de pe suprafața pământului a fost lansat la Geneva. Noul Veyron Grand Sport Vitesse ajunge de la 0 la 100 km/h mai repede decât v-a luat să citiți această frază.

Dacă ești proprietarul unui Bugatti Veyron, ai privit în mod sigur cu inima strânsă momentul în care vecinul tău și-a cumpărat versiunea cabriolet, denumită Veyron Grand Sport. Evident, amândoi ați privit cu ochii mari momentul în care celălalt vecin și-a pus contul la bătaie și și-a achiziționat un Veyron Super Sport, versiunea de 1200 de cai putere a modelului mărcii franco-italiene. Ei bine, începând cu Salonul Auto de la Geneva te poți revanșa în fața tuturor, pentru că Bugatti îți pune la dispoziție o nouă armă: Veyron Grand Sport Vitesse, varianta de 1200 de cai a versiunii cabrio a lui Veyron.

Noi am vizitat modelul la standul de la Geneva, unde am găsit exact ce căutam: o mașină exclusivistă extraordinară pe care nu ai voie s-o atingi și pe care ai onoarea s-o fotografiezi. Datele tehnice oficiale: 16 cilindri, 1200 de cai putere, 1500 Nm, 2.6 secunde pentru 0-100 km/h și o viteză maximă limitată eletronic la 415 km/h, cam jumătate din viteza de croazieră a avioanelor.

Din păcate, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse nu vine cu modificări optice radicale, singurele schimbări fiind resimțite la nivelul accesoriilor și al culorilor. 

Comentarii (3)

  • 1200 CP la capul gol !

    Great job Bugatti !
    14 0
  • ...totusi....astept varianta de 7mii de cai...
    1 5
  • mda cand citesti ti se pare nemaipomenita masina dar dak o conduci o sa vezi ca nui aja.Masina asta poate sa sinucita mii de amatori.:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru