GENEVA 2012 LIVE: Fiat 500L a fost cea mai importantă premieră din standul italienilor

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.03.2012
În timp ce standul Fiat a prezentat noile 500L, 500C by Gucci și Punto 2012, Lancia a adus o versiune cu tracțiune integrală a lui Thema și noul Flavia Cabrio. Standurile Jeep și Alfa Romeo nu au fost la fel de bogate în noutăți.

Fiat a adus la Geneva noul 500L, crossoverul său bazat pe 500. Modelul este un crossover care îmbină segmentele monovolum, SUV şi clasa mică în încercarea de a sfida diferenţele convenţionale între aceste segmente şi de a oferi cele mai bune părţi din fiecare "lume". Gama Fiat 500L va debuta pe piaţa din Europa în ultimul sfert al anului 2012 şi va fi lansată alături de trei motorizări: un Multijet II de 1.3 litri, un TwinAir de 0.9 litri şi un MultiAir de 1.4 litri.

Lancia a venit cu o serie de noutăți la ediția anterioară a Salonului Auto de la Geneva, când a prezentat noile Thema, Flavia, Voyager și Ypsilon. Cu excepția celui din urmă, modelele respective sunt versiunile europene ale modelelor Chrysler 300C, 200 și Voyager. Ediția 2012 a Salonului Auto de la Geneva a adus în standul Lancia o ediție specială a lui Ypsilon, numită Black&Red, definită de o caroserie vopsită în cele două culori. Totodată, Lancia a adus la Geneva versiunea decapotabilă a lui Flavia și o versiune cu tracțiune integrală a lui Thema.

Alfa Romeo nu a adus nicio noutate la Salonul Auto de la Geneva, standul producătorului fiind ocupat de mai multe exemplare Giulietta și MiTo.

Cei de la Jeep au venit cu Grand Cherokee și cu Wrangler, modelul Grand Wagoneer lăsându-se așteptat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru