GENEVA 2012 LIVE: La standul Chevrolet atracţia majoră a fost Cruze SW

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.03.2012
Chevrolet a adus la Geneva a treia variantă de caroserie a modelului Cruze şi, odată cu ea, şi faceliftul întregii game compacte.

Porţile celei de a 82-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva s-au deschis astăzi. La standul Chevrolet am făcut deja cunoştinţă cu noul Cruze SW, a treia declinare a modelului compact, după sedan şi hatchback. Odată cu varianta break, americanii au operat şi un facelift destul de vizibil pe Cruze.

Aspectul frontal a suferit modificări importante, blocurile optice fiind redesenate, alături de proiectoare şi de grila radiatorului. Spoilerul a fost şi el retuşat, iar jantele de aliaj au acum modele noi. La interior, consola centrală a lui Cruze a fost restilizată, iar interiorul a primit o gamă extinsă de tapiţerii.

Printre tehnologiile de care se vor bucura clienţii acestui model se numără, sistemul de acces fără cheie, pornirea motorului de la buton şi de noul sistem de infotainment MyLink cu touchscreen de 7 inch, care permite accesarea galeriilor foto, agendei telefonice, fişierelor video, listelor de redare personale şi a fişierelor media din memoria smartphone-ului.

Alături de facelift vor fi introduse şi motorizări noi.

Pe lângă unităţile otto de 1.6 şi 1.8 litri, Chevrolet Cruze va fi oferit şi în compania unei motorizări 1.4 Turbo. Gama de motorizări diesel va include o unitate nouă de 1.7 litri şi o unitate de 2.0 litri optimizată pentru un consum scăzut. Unităţile de 1.4, 1.7 şi 2.0 litri sunt echipate în standard cu un sistem start-stop, iar toată gama de motorizări respectă normele Euro 5.

Alături de Cruze SW, Chevrolet expune la standul său şi conceptele Chevrolet Code 130R şi Tru 140S, dar şi Volt, Camaro şi maşina cu care americanii domină în WTCC.

Comentarii (1)

  • Reusit faceliftul lui Cruze. Ar fi tare sa se produca in serie Chevrolet Code 130R şi Tru 140S.
    8 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru