GENEVA 2012 LIVE: La standul Jaguar am făcut cunoştinţă cu XF Sportbrake

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2012
La standul Jaguar, jurnaliştii s-au înghesuit să vadă noul XF Sportbrake, primul deivat al modelului popular, destinat familiştilor.

Jaguar a adus la Salonul Auto de la Geneva primul derivat al actualului XF. Modelul de segment E a fost dezvăluit în premieră mondială la salonul elveţian, unde sute de jurnalişti au imortalizat vedeta standului britanic.

XF Sportbrake devine cel mai practic automobil Jaguar. Portbagajul are un volum de 550 litri. Cu bancheta rabatată, noul XF Sportbrake volumul creşte la 1.675 litri pentru bagaje. Bancheta se poate fracţiona 60/40 prin intermediul unor mânere amplasate în portbagaj. Opţional, hayonul poate fi acţionat electric. 

Pentru că acest model este destinat în special Europei, Jaguar va oferi o gamă de motorizări diesel. Varianta de top S, va fi animată de motorul de trei litri V6 turbodiesel de 275 CP. Va exista şi un V6 diesel de 240 CP. iar pentru cei care vor un Jaguar foarte economic va fi disponibil şi un turbodiesel cu patru cilindri de 2.2 litri de 190 CP.

Comentarii (1)

  • *****
    JAGUAR isi merita numele de" Coroana neagra ".......
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru