GENEVA 2012 LIVE: Skoda a expus la Geneva micul Citigo, fratele lui Up!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.03.2012
Skoda a venit la Geneva cu un stand nu foarte bogat în premiere. Constructorul ceh a adus doar versiunea de serie a modelului Citigo, bazat pe VW Up!

Standul Skoda nu a abundat în premiere ca în alţi ani. Cehii s-au rezumat la a aduce doar modelul urban Citigo, replica mult mai cunoscutului Volkswagen Up!.

Noul model de oraş al celor de la Skoda plănuieşte să atace, împreună cu VW Up şi cu Seat Mii, monopolul pe care îl aveau până anul trecut C1, 107 şi Aygo, cele trei modele lansate de Citroen, Peugeot şi Toyota în 2005. 

Skoda Citigo este oferită în compania a două motorizări cu trei cilindri. Acestea au o cilindree de 1.0 litri şi oferă 60, respectiv 75 CP. Ambele motoare sunt noi pentru gama Skoda şi sunt oferite şi în versiuni Green Tec. 

Comentarii (2)

  • Salut
    Foarte frumos tripletul Citigo si destul de practic in oras.

    + Exterior placut
    + Interior aerisit, intuitiv, ergonomic si placut
    + Dimensiuni reduse (multe avantaje in aglomeratia si traficul din oras
    + Motorizare mica (taxe mici - consum redus de combustibil *vedem in realitate ce consum are*)
    + Calitatea produsului Skoda (nu laud dar aud rar proprietari de automobile Skoda sa se planga de piese, imbinari sau altele)

    - ? ? ?

    * Sper sa nu vina cu un pret mai mare de 9000 E pentru versiunea de baza.

    O zi buna va doresc.
    9 2
  • Bogdanxb3
    Skoda premiere
    Sa vedeti in toamna la paris cu ce vine skoda. Skoda rapid si noua octavia . 2 premiere mondiale. Pacat asteptat skoda rapid dar la geneva darin fine..
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru