Noul Audi A3 - imagini proaspete cu rivalul lui BMW Seria 1

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.02.2012
O serie de imagini neoficiale apărute astăzi trădează toate elementele de design ale noului Audi A3, modelul care se va bate cu BMW Seria 1, după debutul său mondial la Salonul de la Geneva.

După ce am făcut cunoştinţă cu noul Audi A3 prin intermediul unei fotografii publicate pe internet de un site de specialitate, astăzi aprofundăm subiectul cu un nou set de imagini, de asemenea neoficiale.

Compactul german, aşteptat în premieră mondială la Geneva, ar putea fi prezentat publicului mai devreme, fotografiile de astăzi forţând practic mâna celor de la Audi. Deşi apare doar în varianta de caroserie cu trei uşi, modelul german va fi declinat pe viitor şi în versiuni cabrio, break sau hatchback cu cinci uşi.

Look-ul exterior nu impresionează pe cât de mult s-ar fi aşteptat fanii. Designerii germani au redesenat uşor farurile, au inclus lumini LED noi şi au înlocuit grila standard cu cea nouă, mult mai impunătoare, de formă hexagonală. Sub caroseria cu design cuminte se ascunde însă platforma modulară MQB, A3 fiind primul produs al grupului Volkswagen dezvoltat pe acest suport, înaintea viitorului Golf 7.

Gama de motorizări va include propulsoare noi, printre care şi noua unitate de 1.4 litri TSi, echipată cu sistem de dezactivare a cilindrilor, instalată deja pe fratele mai mic, Audi A1 Sportback.

Interiorul nu mai este o necunoscută, el fiind deja prezentat în luna ianuarie în cadrul evenimentului anual Consumer Electronics, desfăşurat în Las Vegas.

Printre elementele noi se numătă sistemul multimedia MMI cu comenzi pe consola centrală şi o frână de mână electromecanică.

via | carscoop

Comentarii (14)

  • :)
    N-are nicio sansa in fata BMW Seria 1.
    12 28
  • razvanis
    Nimic nou
    Nu are sanse nici in fata noului volvo compact, care arata senzational, prea conservator designul audi, deja e prea mult.
    23 16
  • ?
    da ,dar stiu ca este bmw seria 1 ,si il iei pe ghicite ba e a4 a5 a6 a8 .............aaa a3
    12 10
  • aceeasi plictiseala,acum au pus si buton start langa schimbator ca sa fie mai cool.bn ca focus are design controversat si asta face sai scada stelele insa plictiseala asta e venerata,nu sunt fan ford era doar un ex si sa nu mai vb de motoare in special cele diesel care se aud de la et5 cand il pornesti.am avut un a3 dar numai probleme am avut cu el iar motorul ala 1.9 e mai indicat pentru o masina mai mare un microbuz nu pentru o masinuta,
    10 10
  • ...
    Nu stiu ce au in cap designerii de la AUDI,dar acest A3 e plictisitor,ca design...pe partea mecanica,nu ma indoiesc ca e foarte buna,dar designul...plictisitor...se putea si mai bine...cei de la AUDI deja exagereaza cu acest conservatorism...
    14 9
  • Claudiu
    Interior
    Frumos noul interior,tineresc.
    Exteriorul este aproape la fel dar urat in nici un caz.asteptam pana la proba contrarie adica vazuta pe viu
    2 2
  • 116
    Seria 1 concureaza ptr cea mai urata masina, BMW seria 1 = VW Polo.
    17 13
  • Ai zis-o. Lasa-ne mai nene cu ale tale. Cumpara-ti Polo si mergi mai departe.
    10 11
  • Arata f bine nu mai fiti carcotasi.Iar la tehnologie seria 1 e cam departe: mmi cu touch, audi connect, si altele.
    8 5
  • !!!
    Eu zic sa ca uitati la interiorul de A1 si al acest interior. Concluzia o sa o trageti singuri.
    Accept dislike-urile orbilor.
    11 5
  • Masina arata bine. Sa vedem si versiunea cu 4 usi. E drept ca sunt
    conservatori dar au ce conserva fata de altii. Astept A class...
    6 5
  • blaa...
    @andi
    bai andi , eu am polo si nu = deloc cu seria 1. seria 1 e vis. on topic a3-u n-are nici o sansa in fata bmw s1, doar daca e cu 5000 E mai ieftin
    4 1
  • Audi vs. Volvo
    Mai bine arata noul V40, poti zice ca e chiar NOU, nu schimbat un far si o roata. O sa piarda mult din piata cu designul asta invechit.

    Mai nou, totul tine de design, pentru ca motoarele sunt la fel cam la toti producatorii.
    6 0
  • gor
    panarama de masina ca de obicei,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru