Skoda Citigo cu cinci uşi - prima imagine a unui viitor bestseller

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.01.2012
Skoda Fabia primeşte în această primăvară un frate mai mic. Destinat oraşelor aglomerate, Citigo cu cinci uşi îşi propune să atace piaţa cu un preţ ultracompetitiv.

Dacă până acum Skoda a reuşit să atragă clienţii europeni şi nu numai prin preţuri relativ mici pentru modele de calitate demnă de un segment superior, cehii vor miza în lunile următoare pe o nouă strategie. Aceasta va fi impusă de lansarea noului Citigo, modelul de oraş al mărcii est-europene, în versiunile cu trei şi cinci uşi.

Dacă până acum am putut admira doar fotografiile versiunii cu trei uşi a fratelui lui Volkswagen Up, Skoda Citigo ni se prezintă astăzi şi în varianta cu cinci uşi. Evident, nu vorbim de vreo surpriză la capitolul design, liniile fiind împrumutate de la modelul Volkswagen cu care se înrudeşte direct. 

Noul model de oraş al celor de la Skoda îşi plănuieşte să atace, împreună cu VW Up şi cu Seat Mii, monopolul pe care îl aveau până anul trecut C1, 107 şi Aygo, cele trei modele lansate de Citroen, Peugeot şi Toyota în 2005. De altfel, "trioul" franco-japonez primeşte şi el un facelift în acest an la Geneva, deci lupta de pe segmentul mini european se va acutiza în continuare.

CLICK AICI pentru a citi o analiză a segmentului mini în 2012. 10 modele complet noi în doar 12 luni!


via | Caradisiac

Comentarii (14)

  • ei na !
    Titlul articolului e scris de Volkswagen Romania? Cat a costat?
    31 17
  • Ivanoff
    "viitor bestseller" :))
    Ce-mi place de voi!...
    In urma caror studii v-ati permis sa-l faceti inca dinainte de lansare "viitor bestseller" ?
    25 16
  • bestseller unde?
    Din pacate pentru voi, celalalt trio (toyota-psa) si-a castigat simpatia de cativa ani, si-a dovedit versatilitatea si fiabilitatea in timp plus ca toate arata intr-un mare fel, nu sunt plictisitoare ca astea de la vag.
    17 16
  • up in picioare...
    aceeasi marie cu alta palarie! acelasi up cu farurile si grila schimbata!! nu au renuntat nici la fabulosul geam de la portierele din spate:)))) superb! arata ca naiba si sigur va avea pretul destul de mare!
    18 15
  • jugaru
    alt cazan... doar taranii adevarati pot vedea in caruta asta o varianta si doar fomistii isi pot da cu parerea de un model doar ca sa para ca e chiar asa. viitor bestseller ?el si cu mai cine ?
    8 10
  • $aint Tropez
    @edi ashea e fratzie
    Sa moara mie c panarama d mashina mai e shi ast? Masinele mici sunt decat pentru gagici. Bes Seleru lu peshte prajit. La bani ashtia itzi iei un Shesar cel putzin.
    7 12
  • @Saint Tropez Bai thiganushule
    1. In primul rand, "Shesar" la cca. 10.000 Euro??? Cu "shesar" mergi la gagici.
    2. Probabil o sa mori de "ghelozie" cand o sa vezi ca Europa apreciaza "mashinile" nemtesti, iar cine merge cu asta, merge ca sa mearga, nu ca sa se plimbe! Iar cei care merg cu ea, o sa o vada drept "Bes Seler"!
    Pentru ca nemtii au inventat "mashina", si:
    NEMTII IS THE BEST!!!!!!!!!1 EVER!!!!!!!!
    11 8
  • :)
    Nu cred ca masinuta asta va fi mai buna si mai agila decat 107-le meu :))
    fara suparare
    7 8
  • Noi romani suntem un neam de dobitoci incuiati la minte,cum sa dam 7-8000 euro pentru o buburuza,cand putem lua un seria 3,5,6,a4,5,6,8 etc pentru plimbatul prin oras(acesta este scopul unei buburuze).,in tarile civilizate o familie are o buburuza,chiar si cei cu milioane in cont(nu toata lumea) de ce?ei nu se gandesc cum sa impresioneze pe X sau sa se duca la servici cu seria 5(de exemplu) si sa se invarta dupa un loc de parcare in care sa incapa hurdughia, se urca in buburuza isi fac treaba prin oras,gaseste loc de parcare rapid,in unele tari ai scutiri de taxe, iar cand e de mers la drum lung cu familia,ia seria 5.

    Nu va fi chiar un bestseller,dar nu este exclus,motivele sunt simple:pret accesibil(8200E Up! deci la un 7-7500E citingo),firma(in Ro se pune mare accent),si arata destul bine.

    @edi
    da e aceeasi marie cu alta palarie,dar cum vrei sa arate o masina facuta pe aceeasi linie de productie?nu au schimbat linia de la portierele spate nici cei de psa
    13 3
  • hahahaha
    numai un taranush care vede vw mai ceva ca ferarri poate sa cumpere un rahatel ca asta . vai ce sa-tispun gasesti locuri de parcare mai usor de parca asta are 1 m si un seria 3 normal sau un un opel astra are 20 de metri. asta e motivul gaylor care au nevoie de un motiv sa se minta singuri cand cumpara un carucior de butelii ca asta. masina asta e la fel de utila ca un mercedes slk , adica deloc. e doar o alta penibilitate marca vag,ca la asta se pricep cel mai bn , la japca comerciala
    3 13
  • @hahah
    Esti prototipul de marlan needucat, tupeist si din pacate si cu bani. Bravo esti un cocalar de nota 10. Pun pariu ca ai ghiul de aur cu stema de la BMW si unghie lunga la degetul mic.

    Bravo Meltene!
    8 5
  • Din ciclul "cocalarii au talente"
    Dincolo de faptul ca adminii de la automarket.ro ar trebui sa faca o selectie a comentariilor nu doar prin prisma continutului unui mesaj ci si al formei (ar trebui gandit ceva filtru pt agramati): stimati babuini gen "$aint tropez" si "hahaha" (asta imi aduce aminte de rasul lui Basescu), din cauza unor specimene care gandesc ca voi, strazile din Bucuresti au ajuns o adevarata pacoste! Telefonul de fitze al unui cocalar sau poseta de firma a unei pitzipoance incap si intr-un Smart sau, mai nou, intr-un Skoda Citigo!
    11 0
  • @Mircea Mester
    ON TOPIC:
    Sa aveti grija ce mai download-ati si upload-ati p-aci, ca cica va baga la parnaie ACTA...
    1 2
  • Masina asta va fi un hit la vanzari, insa in niciun caz in Romania. Pentru ca, vedeti voi, romanul e mai inteligent, mai intelept decat un italian, francez, englez sau neamt care aleg asa ceva in locul unui Passat, Seria 3 sau Golf.
    Dar lasa, ca oricum nu" se compara sub nici o forma o masina gen Up!, 107 sau Citigo cu Logan. Unul din motivele pentru care imi place tara mea: la fotbal, politica si masini toti (dar toti) romanii se pricep. Fie ca esti maturator de strada, inginer sau cioban nu ai cum sa nu te pricepi de minune, cel putin la masini.
    V-am claxonat, deci v-am salutat! :))
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru