Salonul Auto de la Geneva 2015

Giugiaro se pregăteşte să expună un nou concept futurist

Publicat Vineri, 20.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Giugiaro se pregăteşte să expună un nou concept futurist - Poza 1
Casa de design Giugiaro, deţinută în prezent de Grupul Volkswagen, va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept în premieră mondială.

Oamenii de creaţie de la Italdesign Giugiaro vor lua parte şi anul acesta cu un concept futurist în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Achiziţionată în 2010 de Grupul Volkswagen, casa de design a început să creeze concepte noi, care testează segmente inedite pentru brandurile concernului.

Anul acesta, Giugiaro a anunţat o nouă creaţie, prin intermediul unei invitaţii oficiale şi al unui teaser. Modelul va fi prezentat în interiorul propriului stand, începând cu data de 3 martie, prima zi a evenimentului elveţian.

Vă reamintim că a devenit deja o tradiţie pentru Giugiaro să expună un concept inedit cu ocazia Salonului de la Geneva. Anul trecut, casa de design a expus Parcour, un prototip oferit în variantă coupe şi roadster, dedicat celor aventuroşi. Conceptul se folosea de motorul V10 de 5.2 litri al vechiului Gallardo. Sub capotă se ascundeau 550 de cai, suficienţi pentru o viteză maximă de 320 de km/h.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru