Salonul Auto de la Geneva 2017

Informaţii noi despre supercarul Italdesign: va avea motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8 şi va ajunge la 100 km/h în 3.2 secunde

Publicat Miercuri, 22.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 4
Informaţii noi despre supercarul Italdesign: va avea motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8 şi va ajunge la 100 km/h în 3.2 secunde - Poza 1
Informaţii noi despre supercarul Italdesign: va avea motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8 şi va ajunge la 100 km/h în 3.2 secunde - Poza 2
Informaţii noi despre supercarul Italdesign: va avea motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8 şi va ajunge la 100 km/h în 3.2 secunde - Poza 3
Supercarul pe care casa de design Italdesign deţinută de Volkswagen îl va anunţa în martie la Geneva va fi echipat cu motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8, potrivit unor informaţii neoficiale.

Cu aproximativ o lună în urmă, casa de design Italdesign a dezvăluit că va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de la jumătatea lunii martie un supercar sub proriul brand.

Anunţul a fost însoţit doar de un teaser şi de o sugestie că noul supercar va fi disponibil în numai 5 unităţi, însă publicaţia Autocar susţine că a aflat detalii interesante despre model.

Astfel, supercarul ar urma să fie echipat cu un motor V10 FSI de 5.2 litri, similar cu cel disponibil şi pe Audi R8, lucru deloc surprinzător în contextul în care Italdesign este în proprietatea Grupului Volkswagen. În cazul supercarului Audi, unitatea de propulsie este disponibilă în versiuni de 540 de cai putere sau 610 cai putere

Urmareste Automarket
Autocar afirmă că supercarul Italdesign va ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 3.2 secundă, performanta atinsă şi de Audi R8 în cazul versiunii de 610 cai putere, în timp ce viteza de top este estimată la 328 km/h.
În plus, modelul va prelua de la R8 inclusiv sistemul de tracţiune integrală quattro, iar caroseria va fi realizată din fibră de carbon.

Sursa citată afirmă că preţul de pornire al supercarului este de circa 1.5 milioane de euro, însă ar putea depăşi cu uşurinţă 2 milioane de euro cu diverse opţiuni de personalizare.

Via Autocar


Comentarii (4)

  • "asta" este de la Italdesign????

    ok....
    2 0
  • E atât de urâtă încât aproape că-i frumoasă.

    Probabil că ăsta a fost și scopul: să iasă în evidență cu orice preț (inclusiv prin hidoșenie) și să se vorbească de ea (orice publicitate e bună - chiar și aia negativă!).

    ...Totuși, să te cheme Italdesign și să scoți o asemenea ciudățenie...
    2 2
  • 2 comentarii, ma rog 3....ar fi trebuit sa curga cerneala tinand cont ca vorbim de Italdesign si istorie auto adevarata.

    in fine...

    Italdesign facea design inteligent, studiat si cu 2 pasi inaintea vremurilor incercand o identificare a trendului in estetica automobilului.

    Acum? un horror de cat. B, un amestec nefericit de Chiron, Civic (sic!), Audi, Koenigsegg si multe multe altele. Inca un supercar: lipsit de originalitate, lipsit de frumusete dar plin de performante brute. Altceva?
    2 1
  • Si toate astea din ce cauza ... Grupul VAG cred ca a bagat nasul si aici.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru