Salonul Auto de la Geneva 2018

Subaru va prezenta un nou concept: Viziv Tourer anticipează lansarea unui break

Publicat Miercuri, 14.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Subaru va prezenta un nou concept: Viziv Tourer anticipează lansarea unui break - Poza 1
Subaru va dezvălui în luna martie conceptul Viziv Tourer care ar putea prefața lansarea unui nou break în gama constructorului japonez sau o actualizare pentru Levorg.

Subaru a lansat în ultimii ani o întreagă serie de concepte sub numele Viziv, care au anticipat lansarea unor modele de serie din diverse segmente de piață.

Cel mai nou membru poartă numele Viziv Tourer Concept și va fi dezvăluit oficial în 6 martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Pentru moment, constructorul japonez a publicat doar un teaser cu partea din spate a conceptului, care include și forma blocurilor optice, însă este dificil de intuit din ce segment face parte acesta.

Totuși, numele conceptului sugerează lansarea unui break, astfel că nu este exclus ca Viziv Concept să anunțe fie un model complet nou, fie o actualizare pentru Levorg, care nu a mai primit îmbunătățiri din 2014.

Subaru ne-a obișnuit ca lansările de concepte din gama Viziv să nu fie însoțite de prea multe detalii tehnice despre gama de motorizări sau tehnologiile incluse, motiv pentru care nu este exclus să nu ofere prea mult informații nici despre Viziv Tourer. Mai multe imagini vor fi însă cu siguranță publicate cu ocazia evenimentului pregătit pentru 6 martie.

Via Subaru


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru