Mercedes ML 63 AMG - primul teaser

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.11.2011
Salonul Auto de la Los Angeles va găzdui premiera mondială a noului Mercedes ML 63 AMG. Deocamdată, germanii au prezentat un simplu teaser. Automarket va fi însă acolo pentru a vă arăta fotografiile reale ale noului SUV de performanţă Mercedes.

Divizia AMG a celor de la Mercedes a publicat astăzi, pe pagina proprie oficială de Facebook, un teaser care anunţă lansarea de la Los Angeles a noului ML 63 AMG. Este vorba de a treia generaţie a celei mai sportive versiuni ML.

Aşa cum era de aşteptat, versiunea AMG a lui ML are la bază din punct de vedere estetic cea mai nouă generaţie a SUV-ului cu acelaşi nume, lansat în premieră mondială la Salonul de la Frankfurt, în luna septembrie. Evident, modificările aduse de AMG sunt vizibile şi fac diferenţa la nivelul designului exterior şi interior. Deocamdată, teaserul celor de la Mercedes nu dezvăluie decât o parte dintre elementele lui ML 63 AMG. Între acestea se disting poziţiile LED şi plasa care ia locul grilei clasice. Pentru mai multe detalii trebuie să aşteptăm fotografiile oficiale, care vor fi publicate de Mercedes, cel mai probabil, în cursul acestui weekend.

Vă reamintim că noul Mercedes ML 63 AMG va renunţa la motorul V8 de 6.2 litri prezent pe actuala generaţie, acesta urmând să fie înlocuit de o unitate ceva mai eficientă.

Este vorba de un V8 biturbo de 5.5 litri care promite 525 de cai putere şi 700 Nm. Nu e vorba de o noutate absolută, fiind acelaşi motor pe care îl regăsim pe CLS 63 AMG. Automarket va publica fişa tehnică completă şi setul complet de fotografii imediat după apariţia comunicatului de presă al germanilor.

via | Mercedes (FB link)

Comentarii (3)

  • 55 sau 63
    Si de ce naiba nu se cheama 55 in loc de 63 , daca tot are motor de 5.5 ?
    2 0
  • Si alea care se cheama 63 au motor de 6.2 :) C200 are motor de 2.2 and so on...
    2 0
  • MLLLLL
    A treia generaţie a celei mai sportive versiuni ML , arata superb + de la 6.2 la 5.5 biturbo . Masina credca poate sa zboare. Daca cistig 100 de pariuri sportive primul lucru procur aceasta amsina !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru