Audi A1 primeşte la Paris pachetul Competition

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.09.2010
Audi va lansa în cadrul Salonului Auto de la Paris pachetul Competition pentru mezinul gamei sale, A1. Tot A1 va primi şi pachetul S-Line, programat să ajungă pe piaţă în această toamnă.

În absenţa mult aşteptatului S1, Audi va prezenta la Paris un kit de personalizare pentru mezinul gamei sale. Mai exact, constructorul german va lansa Competition Kit, un pachet care include o serie de accesorii de personalizare, croit special pentru A1.

Pentru exterior, inginerii au gândit un Competition Kit Aerodynamics care include un spoiler faţă nou, inserţii cromate la nivelul grilei supradimensionate, jante din aliaj şi o serie de viniluri speciale, inspirate de legendarul Audi Quattro, condus de Walter Rohrl.

Nu lipseşte nici pachetul Competition Kit Legends, care aduce noi guri de ventilaţie, oglindă retrovizoare modificată, logo-uri şi covoraşe speciale şi mânere revizuite pentru portiere. Preţul pentru kitul exterior este de 1865 de euro, în timp ce la interior, personalizările vor costa 670 de euro.

Tot începând cu lunile viitoare, Audi va pune la vânzare şi o gamă S-Line pentru A1, estimată la 1900 de euro. Lista de accesorii va include jante de 17 inch din aliaj, extensii, praguri şi logo-uri la nivel caroseriei, scaune sport îmbrăcate în piele perforată asemeni volanului, schimbătorului şi frânei de mână, cusături de culoare gri şi inserţii sportive. 

via | autoblog

Comentarii (7)

  • costea
    prea frumoasa masina.... daca ai bani.
    4 6
  • da...in ceea ce privesc detaliile masina e...audy adica in regula ce mai...dar ca design per ansamblu e...cam varzuta adica personal nu ma impresioneaza cu nimic...aproape toate celelalte....surate sau ma rog...concurente arata mult mai bine...mito e foarte fain l-am vazut in realitate e....beton
    2 5
  • pa pa Mini
    4 6
  • A1
    Ca design exterior/interior, calitatea fabricatiei este cu mult peste Mini. Din pacate are acelasi pret nesimtit de mare. Dar daca astea sunt preturile clasei... no comment.
    2 2
  • george
    Voi chiar credeti ca o sa se vanda mai bine ca MINI ??!! Eu nu cred, asta este destinat pt cei care isi doresc enorm un AUDI si nu au bani de A3 sau A4. Nu este nimic nou la masina asta, arata exact ca orice alt AUDI, pana si alfa Julieta este mult mai frumoasa ca banalul A1.
    2 5
  • cristi G
    @george, daca nu vezi nimic nou la masina asta.... cred ca ai ceva pe ochi. ( nu imi permit sa iti zis ce ai pe ochi, deoarece nu imi va fi acceptat commentul )
    1 1
  • Competition
    A1 este o masina premium, de acord. Cred ca modelul arata cam incarcat, asa cum se prezinta in aceste poze. Are materiale foarte bune la interior, nimic de zis. Dar stopurile sunt prea asemanatoare cu cele de pe Q5. Deci anumite aspecte pot sa placa, altele nu ...
    Am vazut recent un Mini Cooper, rosu cu putin crom adica atat cat trebuie, cred ca arata inca excelent. Aspectul sau inca face fata trecerii timpului, plus ca are o calitate dovedita, aceea ca se conduce ca un cart. Iar in curand, anul viitor adica, implineste 50 de ani de la lansare. Ca sa nu mai spun ca a castigat de 4 ori consecutiv raliul Monte Carlo. Sau ca a avut nu mai putin de 40 de editii speciale, acestea numai intre anii 1980 si 2000 ...
    Nu spuneam despre aceste lucruri, daca nu vedeam ca se aduce destul de des in discutie aceasta comparatie, intre Mini si A1 ...
    Noul A1 se lupta cu un competitor ce are in spate o istorie foarte bogata. Si lunga. Tot Mini cred ca este deocamdata mai bun, chiar daca unii s-au plictisit poate de cum arata, mi se pare inca un model care se mentine foarte bine din cel putin doua puncte de vedere : tinuta de drum si aspect retro. Sper ca viitoarele comparative sa-l aprecieze tot pe primul loc in categorie :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru