Salonul Auto de la Paris 2012

Maserati GranCabrio MC Stradale - primele fotografii oficiale

Publicat Sambata, 22.09.2012
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 1
Maserati GranCabrio MC Stradale - primele fotografii oficiale - Poza 1
Maserati GranCabrio MC Stradale - primele fotografii oficiale - Poza 2
Maserati GranCabrio MC Stradale - primele fotografii oficiale - Poza 2
Maserati GranCabrio MC Stradale - primele fotografii oficiale - Poza 2
Varianta Cabrio a supercarului italian Maserati GranTurismo MC Stradale au ajuns pe net doar cu câteva zile înainte de debutul oficial la Salonul Auto de la Paris.

Primele imagini cu versiunea decapotabilă a modelului Maserati GranTurismo MC Stradale au ajuns pe internet doar cu câteva zile înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Paris. Noua decapotabilă poartă numele de GranCabrio MC Stradale și se alătură celorlate versini decapotabile din gama constructorului italian. 

În afară de imagini, nu au apărut însă și datele tehnice oficiale, însă cel mai probabil cifrele sunt asemănătoare cu cele ale versiunii coupe GranTurismo MC Stradale. Asta înseamnă că GranCabrio MC Stradale va beneficia de motorul V8 de 4.7 litri ce dezvoltă 450 CP și 510 Nm, cu 10 CP mai mult decât versiunea GranCabrio Sport.

Urmareste Automarket
Versiunea coupe este mai ușoară cu 110 kg față de varianta Sport, însă rămâne de văzut dacă această cifră s-a păstrat și pentru GranCabrio MC Stradale.
Din fotografii mai putem observa că spoilerele față și spate au acum un design nou, iar capota are prize de aer decupate. Toate detaliile vor apărea săptămâna viitoare, în timpul Salonul Auto de la Paris.

via Carscoop


Comentarii (1)

  • Masina asta e tare numai ca am o interebare frate! Cat prinde la ora si ce tractiune are?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru