Salonul Auto de la Paris 2012

Mitsubishi Mirage - prima imagine a versiunii europene, aşteptată la Paris

Publicat Joi, 06.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 6
Mitsubishi Mirage - prima imagine a versiunii europene, aşteptată la Paris - Poza 1
Mitsubishi va expune la Salonul Auto de la Paris versiunea europeană a modelului global Mirage. Reprezentantul segmentului B va sosi alături de un motor de 1.0 litri, extrem de economic.

Mitsubishi vine la Salonul Auto de la Paris cu versiunea europeană a modelului global Mirage. Constructorul japonez vrea să atace segmentul B cu un nou membru al familiei, produs de uzina sa din Thailanda.

Deşi nu se cunoaşte încă numele european al modelului de clasă mică, Mitsubishi a publicat deja o primă imagine pentru a menţine trează atenţia fanilor. Fotografia trădează look-ul general şi diferenţele extrem de mici dintre versiunea europeană şi cea deja existentă în Asia.

Urmareste Automarket
Cu o lungime de 3710 mm, o lăţime de 1665 mm şi o înălţime de 1490 mm, Mirage-ul european va fi propus publicului de pe Bătrânul Continent alături de un motor cu trei cilindri, de 1.0 litri, pe benzină.
Unitatea va sosi alături de o cutie manuală cu cinci rapoarte şi un sistem start-stop în standard. Configuraţia va fi pe placul ecologiştilor, emisiile fiind estimate la doar 92 de g/km.

Mitsubishi mizează pe ideea că noul Mirage va atrage publicul prin manevrabilitate, prin raportul generos dintre dimensiunile externe şi cele interne şi prin costurile de întreţinere reduse.

via autoblog


Comentarii (6)

  • Ce mi-a placut odata marca asta........!
    16 2
  • BaditzaEx
    SLAAAAAAAAAAAB, zici ca este o chinezarie !
    10 4
  • Mitica
    Chiar ma mir ce e cu abordarea asta anosta. Nu sunt ei cea mai tare firma de pe planeta ca sa zici ca nu mai conteaza designul dar sunt atat de anoste.
    Volkswagen isi permite un design anost chiar daca sunt o firma mediocra, si-au facut reclama bine cand faceau masini bune au ramas multi fraieri cu ideea in cap ca VW face masini bune dar Mitsubishi chiar merita un design calumea, mai ales ca ii asociem cu masini sport de raliu...macar un interior decent, acolo, nu-i mult de cerut.
    5 6
  • kumite
    Nu va mai mirati de uratenia japonezelor.Ei sunt cam saracutzi la capitolul imaginatie.Sincer!Cine ar lua asa ceva?
    2 4
  • Astia vor sa mearga contra curentului promovat de Mazda,si anume curentul masinilor frumoase,sau ce? Eu nu inteleg ce se intampla cu japonezii,caci vad ca tipii de la Mitsubishi nu sunt singurii care fac asa ceva...
    5 2
  • Daaa...si sa vezi preturileeee
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru