Salonul Auto de la Paris 2014

Hyundai i20 Coupe: varianta sportivă, anticipată de o schiţă oficială

Publicat Miercuri, 03.09.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Hyundai i20 Coupe: varianta sportivă, anticipată de o schiţă oficială - Poza 1
Hyundai va expune la Salonul de la Paris, pe lângă noua generaţie i20, şi derivatul coupe al acestuia. Prima schiţă anunţă deja un design sportiv şi posibilitatea de a vedea un rival pentru Ford Fiesta ST şi Renault Clio RS.

Ziua de astăzi trebuie să fie una extrem de importantă pentru Hyundai, care a dezvăluit complet noua generaţie i20 şi ne promite o variantă coupe a aceluiaşi model. Noul model de clasă mică, rival pentru Renault Clio şi Ford Fiesta, a fost dezbrăcat de secrete astăzi, în cadrul unui comunicat oficial.

Noul Hyundai i20, galerie foto oficială şi informaţii detaliate

Alături de el, Hyundai a prezentat şi schiţele viitorului i20 Coupe, varianta cu trei uşi a modelului subcompact, aşteptată tot în cadrul Salonului Auto de la Paris. Derivatul sportiv va adopta o siluetă tipică coupe-urilor, cu un al treilea rând de montanţi plonjat, cu pasaje ale roţilor ceva mai generoase, cu un eleron fixat pe acoperiş, cu o lunetă care se prelungeşte până în lateralul maşinii şi un set de stopuri LED cu un design mai agresiv.

Urmareste Automarket
Spre deosebire de vechiul i20 cu trei uşi, noua generaţie i20 Coupe vrea să se diferenţieze total de varianta standard, cu cinci portiere, chiar dacă ambele au fost desenate de acelaşi birou de design din Russelsheim.
i20 Coupe se va adresa clienţilor tineri, care îşi doresc o maşină cu aspect sportiv şi o ţinută de drum ceva mai rigidă.

De asemenea, noua variantă coupe este cel mai vehiculat candidat să spargă gheaţa pentru divizia de performanţă N. Asta înseamnă că Hyundai va porni pe urmele unor modele consacrate cum sunt Ford fiesta ST şi Renault Clio RS cu viitorul său Hyundai i20 N.


Comentarii (2)

  • zici ca e Brera.Apropo ce parer aveti de Alfa 166?
    1 2
  • una foarte proasta
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru