200.000 de comenzi platite pentru Tata Nano

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.05.2009
Compania indiana Tata a anuntat ca numarul clientilor care au platit pentru un exemplar Nano a depasit 200.000.

Esential

200.000 este numarul comenzilor ferme deja platite pe care le-a inregistrat compania Tata pana in acest moment.
400 de milioane de euro este suma colectata de Tata inainte de inceperea livrarilor lui Nano.

Dupa ce a devenit cel mai ieftin model auto din lume, Tata Nano are sanse mari sa devina cel mai vandut model de pe Glob. Conform datelor oferite ieri de catre Tata Motors, compania indiana a primit nu mai putin de 200.000 de cereri ferme preplatite in intregime pentru modelul sau la doar cateva saptamani dupa ce acesta a aparut in showroom-uri.

Suma totala pe care Tata Motors a strans-o in urma perioadei destinate comenzilor (incheiata la 25 aprilie) este de 400 de milioane de euro. "Comenzile sunt duble fata de numarul de masini alocate in prima faza livrarilor", a spus ieri purtatorul de cuvant Tata Motors intr-o conferinta de presa. Din cauza numarului mare de comenzi, primele 100.000 de exemplare Tata Nano vor fi alocate cumparatorilor prin tragere la sorti computerizata.

Modelul indian va ajunge la primii posesori in luna iulie, compania Tata sperand ca vanzarile modelului sau sa atenueze situatia financiara delicata in care se afla constructorul indian.

via | AFP

Taguri: India, Nano, Tata

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru