207 premiat ca "Auto Europa 2007"

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.11.2006
Jurnalistii italieni au ales cea mai buna masina a anului 2007,Peugeot 207. Premiul este cunoscut ca “Auto Europa”.
Sezonul auto se apropie de final. Competitiile motorsportului s-au incheiat, calendarul Saloanelor Auto a tras linie finala, lansarile de noi modele sunt aproape terminate in acest an. A venit timpul pentru decernarea premiilor.

Dupa decernarea Volanului de Aur in Germania, si a Masinii anului 2007, a venit timpul pentru un alt premiu prestigios, “Auto Europa”. Acest premiu este inmanat de Uniunea jurnalistilor italieni din automobilism. Ultimele doua castigatoare au fost Citroen C4 si Fiat Grande Punto.

Pentru anul 2007 masina aleasa de jurnalistii italieni este Peugeot 207. Criteriile dupa care a fost decernat acest premiu sunt date de design, originalitate, inovatii tehnice, mecanica si nu in ultimul rand raportul calitate-pret. Peugeot 207 a obtinut un numar de voturi net superior candidatelor sale, 763.

Locul al doilea a fost ocupat tot de o franceza, Citroen C4 Picasso cu 377 de voturi. Urmatoarele clasate sunt: Alfa Romeo Brera (320 voturi), Opel Corsa (290 voturi), BMW Seria 3 Coupe (198 voturi), Fiat Sedici (161 voturi), Skoda Roomster (145 voturi).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru