2642 de euro pentru o masinuta cu pedale

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 28.12.2008
Morgan a lansat o masinuta cu pedale pentru copii cu varste cuprinse intre 6 ai 13 ani. Pretul acesteia porneste de la 2642 de euro.

Esential

2642 de euro costa Morgan SuperSport Junior Pedal Car.

Putini au auzit de Morgan, un constructor britanic de nisa care da nastere unor modele sportive cu un design retro. De asemenea, putini stiu ca Morgan a dat nastere in 2008 unui concept ecologic botezat LifeCar, care a impresionat publicul prezent la Salonul Auto de la Geneva.

Constructorul britanic revine insa in atentia publicului cu o creatie "de sezon", oarecum bizara. Nu este vorba despre inca o sanie, ca in cazul Porsche sau Bentley, de aceasta data designerii gandindu-se la o masinuta cu pedale pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Botezata SuperSport Junior Pedal Car, masina creata de Morgan este o reprezentare la scara 2/3 a modelului cu trei roti, produs de fondatorul brandului britanic la inceputul secolului 20. Masina a fost realizata din aluminiu si foloseste materiale usoare pentru a mentine o masa redusa. Singura forta de propulsie ramane bininteles puterea copiilor care vor incerca noua creatie Morgan.

Pentru a se asigura insa de exclusivitatea produsului, Morgan nu va produce decat 500 de exemplare ale masinutei cu pedale, fiecare urmand sa coste 2642 de euro.

Pentru cei care isi doresc si tapiserie din piele, pretul creste cu aproximativ 260 de euro.

via | WorldCarFans  

Comentarii (1)

  • da
    a innebunit lupul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru