50.000 de comenzi pentru noul Mercedes E-Klasse

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 07.04.2009
Mercedes a primit 50.000 de comenzi pentru noua generatie a lui E-Klasse inca inainte de lansarea pe piata europeana a modelului, care a avut loc acum o saptamana.

Esential

50.000 de comenzi a inregistrat noul E-Klasse pana la debutul carierei sale europene de piata.

Noua generatie a lui Mercedes E-Klasse a reusit sa atraga, inca dinaintea lansarii sale europene de piata, peste 50.000 de comenzi ferme din partea clientilor de pe Batranul Continent. Noul model al constructorului din Stuttgart a intrat in showroom-urile europene la sfarsitul lunii martie, fiind prezent inclusiv in Romania.

"In Germania, comenzile pentru E-Klasse in versiunea berlina au crezut cu mai mult de 100% in primul sfert al acestui an fata de aceeasi perioada a anului precedent", a anuntat Klaus Meier, seful biroului de Vanzari al celor de la Mercedes.

Generatia anterioara a modelului german s-a vandut in 1.5 milioane de exemplare, din care 200.000 de unitati au fost reprezentate de varianta break. Noul model ar putea sa scoata Mercedes din declinul in care a intrat odata cu inceputul perioadei de criza. Compania germana a scazut in luna martie 09 cu 17.5% in vanzari, un procent similar cu cel inregistrat de BMW (-17%) si Audi (-16.4%).

via | Reuters

Comentarii (7)

  • Crysty
    E klasse
    E un numar imens de comenzi!
    Nimeni nu-si mai permite sa faca masini slab calitative, cu atat mai putin Mercedes!
    Felicitari MB !
    0 0
  • Mercedes-Benz
    In 2008 Mercedes-Benz a fost in Germania a doua marca la vanzari fiind depasita doar de Volkswagen . Mie mi se pare incredibil ca un constructor de lux sa se vanda atat de bine, depasind majoritatea constructorilor generalisti . Aceasta generatie de E-Klasse va fi un best-seller la fel ca si inaintasii sai .
    0 0
  • MB
    bravo lor ca fac masini bune ...
    0 0
  • LauCalin
    Clasa E
    Pe langa un produs calitativ si cea mai buna imagine de marca, un marketing foarte bine pus la punct a facut ca masina asta sa se vanda bine tot timpul.
    0 0
  • doar un am..
    se va vinde bine pana la aparitia noului 5, motoarele nu impresioneaza in mare masura...
    0 0
  • Dealeri
    50000 nu este un numar atit de mare daca ne gandim ca fiecare dealer din EUROPA va lua cel putin cite 2 masini ( pt. showroom Drive test etc).
    Daca sunt numai clienti atunci BRAVO MB !!!
    0 0
  • andr3i
    mercedes
    E-classu o sa se vanda vanda bine si dupa ce apare noul seria 5, ptr k sunt 2 masini diferite ptr segmente de piata diferite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru