650.000 de accidente in Anglia din cauza mustelor

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 24.08.2007
Insectele care patrund in habitaclu in timpul rularii sunt responsabile, in Anglia, pentru accidente cu daune imense.

Compania britanica de asigurari Esure a publicat astazi un comunicat de presa conform caruia 650.000 de acciodente petrecute in Marea Britanie au fost cauzate de insectele intrate in habitaclu. Costurile totale ale acestora se ridica la 44 de milioane de lire sterline.

Femeile sunt cele mai expuse la accidente din acest punct de vedere, acarofobia (frica de insecte) fiind mai prezenta in randul soferitelor.

Compania Esure are si cateva recomadari pentru evitarea oricaror pericole din acest punct de vedere. Astfel, in momentul in care semnalati o insecta in habitaclu, incercati sa priviti in continuare in fata si sa opriti imediat ce se poate pentru a deschide portierele. Cei care nu pot sa opreasca, sunt invitati sa deschida pur si simplu geamurile pentru ca insecta sa dispara.

Comentarii (2)

  • prudentul
    greu de crezut
    650.000 de accidente doar din cauza insectelor ? Pai daca adaugam accidentele produse de soferi bauti, biciclisti, motociclisti, conditii meteo, accidente in lant pe autostrada, pietoni imprudenti, copii fara simtul conservarii, animale (salbatice sau nu), etc. vom ajunge probabil la un numar ce depaseste de 200 de ori numarul masinilor si al celorlalti participanti la trafic.

    650.000 accidente din cauza insectelor, asta inseamna mai mult de unul pe minut. Inclusiv iarna, cand e de presupus ca mustele stau la caldura si-si petrec timpul la TV. Ceva nu e-n regula aici, prea e SF.
    0 0
  • Lasa-ne!!!
    Dan
    In ce perioada
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru