70.000 de euro pentru un Fiat 500 invelit in aur

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.02.2008
Studio M va prezenta zilele acestea la Roma un Fiat 500 invelit in aur de 24 K care costa 70.000 de euro.

Esential

70.000 de euro este pretul fixat de Studio M pentru Fiat 500 Pepita.

Pentru cei care cauta luxul la superlativ, chiar si micul Fiat 500 poate fi o alternativa. Nu va ganditi insa la un banal model de serie ci la unul personalizat cu atentie pana la cel mai mic detaliu.

Exemplarul de lux a fost creat de Studio M si poate fi admirat zilele acestea la Roma in cadrul expozitiei "Scrigno - Tesori d'Italia". Oricine se indragosteste de micuta italianca o poate cumpara cu o suma de 70.000 de euro.

Ceea ce face insa atat de special micul model italian este vopseaua, care inglobeaza o pulbere micronizata de aur de 24 de carate, ceea ce ii confera noului Fiat 500 un look extravagant. Tonul exclusivist se continua si la interior unde pasagerii vor fi tratati cu mochete din casmir Loro Piana, si cristale Swarovski incrustate in maneta schimbatorului, in frana de mana si in cele trei pedale.

Bordul este invelit in piele australiana iar habitaclul este tapetat cu alcantara. Clientii pot insa modifica aceste combinatii dupa bunul plac, avand la dispozitie o varietate de 48 de pietre pretioase si mai multe tipuri de piele: de strut, de crocodil sau de sarpe.

Si pentru ca intregul lux sa fie autentic, Studio M a gravat numele Pepita intr-un mod original pe bordul modelului italian. Ultimele trei litere sunt realizate din pietre pretioase in culorile Italiei astfel: litera "I" este din smarald, litera "T" este din diamant iar "A"-ul este din rubine.

Fiat 500 Pepita nu este prima creatie de acest gen a celor de la Studio M, anul trecut designerii dand nastere celebrului Maserati Quattroporte invelit in aur. Italienii au dezvaluit ca urmatoarea premiera va fi un Fiat 500 bicolor, invelit in platina si negru opac.

via | IlCorriereDelWeb

Taguri: 500, Fiat, Studio M

Comentarii (24)

  • george
    GRETOS...
    Cat de snob si de parvenit trebuie sa fii ca sa cumperi asa ceva?
    0 0
  • melman
    raspuns:
    Nu foarte mult, trebuie sa fi furat mult si lumea sa nu stie. Cum dreacu faci sa afle lumea, iti cumperi o masina mare de care nu ai nevoie (a se vedea Q7) sa in cazul de fata mica invelita in aur.Scarbos!
    0 0
  • zerocool
    :))
    poa sa aiba si platina pe el nu as da nici un leu pe fiat
    0 0
  • ce superb
    nu cred ca e nimik special, doar tot vad pe site-uri tot felu de firme care sufla in aur orice chestie. Mai interesant e cand se va tampona masina si trebe dusa la service :))))).. ca sa nu mai zic ca o fi Mailat prin zona si cand trece pe linga ea o sa i traga o zgarietura :)))
    0 0
  • Adrian
    Marketing de calitate
    Intr-adevar, toata treaba e invelita in snobism, insa cred ca departamentul lor de marketing a castigat ceva prestigiu.Timpul e foarte bine ales, locatia excelenta iar chestia cu ultimele 3 litere e ingenioasa!
    0 0
  • ioai...
    sigur dk l-as vedea pe stada i-as lua stergatoarele si oglinga ;;)
    0 0
  • babuliu
    :))
    Focking LAME ... !!!
    0 0
  • Fi at eeent
    Bah, tre sa fii un italian libidinos si semichel, batran, cu pieptu ras si ochelari D&G si sa ii iei cadou la pasarica ta o masina mica si scumpa (pentru pasarica mica si flamanda o masina mica si scumpa, si, si che bella)chestii de audiofili, colectionari, ceasornicari elvetieni si bancheri italieni, de fapt niste bashinosi si mafioti
    0 0
  • UNICAT
    ideea e ca aceasta masina nu e facuta pentru a o forja un dobitoc care zice ca e snobism ci e pentru a o expune intr-un showroom doar prin faptul ca e un UNICAT in materie de lux si stil, dar asa e la romani vw e suprem si alte firme de masini nu mai conteaza. Daca sunteti atat de destepti si considerati fiat-ul o masina proasta inseamna ca nu v-ati uitat niciodata la statistici de vanzari si costuri de intretinere, iar mai mult de atat uitati-va la ce masini produce fiat-ul si ce detine grupul fiat, iar cand vw va ajunge la puterea concernului fiat atunci mai discutam. Bravo pentru initiativa celor de la Studio M, iar eu unul sunt de parere ca aceasta masina se va vinde mult mult mai scump.
    0 0
  • daaaaaa
    Sigur , aceasta masinuta , daca are si hard-disk cu manele , se va vinde f. bine in Romania !Asta spune tot !
    0 0
  • crrristi84
    "mishto"
    unde-i columbeanu s-o vada poate o ia pt monica ca e "mishto" :))))
    0 0
  • nu chiar..
    am vazut cateva poze cu un audi A6 recarosat. caroserie facuta din argint! integral [fara vopsea pe ea..doar argint LUCIOS frate :x]..nu placat. era al unui sheic .. asa k sunt altii si mai tralala :)
    0 0
  • george
    BANKRUPT LIVES...
    @ DanChiar si daca nu e facuta sa fie forjata, tot snobilor si parvenitilor li se adreseaza...si se va vinde mult mai scump ca se va gasi intotdeauna un bizon cu bani sa-i arunce pe asa ceva ca sa se simta si el implinit de ce fapta mareata a facut...Eu nu ii criticam pe cei care au facut-o ci pe cel/cea care o va cumpara, indiferent ce va face cu ea...prost nu-i ala care cere ci ala care da...chiar asa de goala e viata acestor oameni incat ajung sa dea pe un kitsch mai “elegant” (pana la statutul de “arta” mai are drum lung) si absolut inutil banii pe care un om normal ii castiga in 10 - 15 ani??? Daca o sa te gandesti numai un pic la principiu si o sa-ti dai seama ca e o idiotenie: masina facuta sa stea pe loc chiar din prima zi de viata...nu-mi spune de prototipuri, alea au alt scop, mult mai pragmatic...masina e facuta sa mearga ca de stat sta si fisetul sau canapeaua... Chiar asa am ajuns? Nu mai gasim nimic altceva pe care sa ne revarsam talentul artistic? Snobismul si prostia din lumea moderna au ajuns asa departe incat ne personalizam cu initiale pana si hartia igienica si ne luam faianta cu model conceput de marile case de moda...la fel si cu cauciucurile...a ajuns Giugiaro parca sa concepa profilul pneurilor Vredestein...ce ridicol...Asta e treaba de inginer nu de designer ca un cauciuc nu tre` sa arate bine, tre sa mearga bine ca sa nu iesi la pascut cu masina...Parerea mea, si din ceea ce am vazut pana acum, LUXUL e pentru oameni redusi, limitati, care vor sa suplineasca lipsurile pe care le au prin elemente de imagine...forme fara fond...Oamenii bogati si cu bun simt nu vor da veci pururi banii pe asa ceva...S-a ajuns aici din cauza “non-conformismului” la care lumea a inceput sa puna botu` incetu` cu incetu` pe motiv ca vezi-Doamne, e normal sa ai gusturi “exotice”...YUK...
    0 0
  • nelutzu
    n-au de lucru
    am o intrebare pentru cei de la automarket de ce dati atatea stiri cu si despre fiat 500? fiat 500 in sus fiat 500 in jos...nu ii cine stie ce de fiat oricum
    0 0
  • catalinp59
    70.000 de euro pentru un Fiat 500 invelit in aur
    Oameni buni...! Beeecali nu a auzit de asta . Am si gasit un cumparator . Asta este o reclama ff buna pentru Romanica. La cati parveniti si oieri avem astia o sa vanda la greu.
    0 0
  • kitsch
    nu e nimik extravagant, e ceva exagerat mai ales pe asa o masina.si daca o luam asa mai era si un mertan invelit in cristale Swarovski oricum kestiile astea denota prost gust da in fine
    0 0
  • WolfCry
    sec...
    pacat ca si aruncat banii pt a face special ...un cotet...bai bine aranjau o dacie 1300 ma minunam mai tare:)
    0 0
  • simona
    Pentru un fiat de 70.000 de euro......merita
    Eu una cred ca idea voastra de a scoate acest tip de masina pe piata e minunata,dar din pacate eu as vrea sa o cumpar pentru ca mie imi plac mult masiniele ,dar nu am bani...
    0 0
  • tresaba sta in felu asta e masina de investitie si de test ...in caz de accident
    0 0
  • Pt Simona
    Pai daca nu ai bani de "bijuteria" asta dute si produ-i? Nu? :)
    0 0
  • Bine zis George. Plus inca o chestie: nu ne ajunge ca nu avem aer in orase si se topesc ghetarii, hai sa mai si omoram niste crocodili si serpi, ca doara sunt destui "animali" care au bani si sunt dispusi sa plateasca pentru asa ceva. Si inca ne laudam ca suntem oameni....
    0 0
  • Imaginatie
    Imaginati-va cum ar fi sa inveleasca, hai sa zicem spre deliciul carcotasilor de pe forum, un Logan. Cat aur le-ar fi trebuit?
    0 0
  • ce naspa
    cum draq cea mai naspa masina posibila a ajuns invelita in aur...mai bine de banii aia isi ia omu o limuzina si se lafaie cu ea...ce handicapatii...cine stie ce ...a comandat masina aia...
    0 0
  • Fain
    Ma intreb oare cat va dura pana manelicii(sau manelisti...sau cum le mai zice) nostri vor vedea stirea hi isi vor lua o chestie de asta? Ca doar se stii ca manelica de trei parale de pe la noi sunt campionii prost gustului!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru