76 de echipaje vor lua startul in Raliul Turciei

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.06.2008
Organizatorii Raliului Turciei au anuntat lista celor 76 de echipaje care vor lua startul in urmatoarea etapa din WRC.

In acest weekend Campionatul Mondial de Raliuri va consemna desfasurarea celei de-a 8-a etape a sezonului. Raliul Turciei va fio ultimul inaintea pauzei competitionale programate in acesta vara.

Organizatorii au publicat lista celor 76 de echipaje inscrise in competitia suprema de raliuri. Toate cele sase echipe sunt prezente cu 16 WRC-uri inscrise.

Baietii de la Stobart vor aduce 3 bolizi, pilotate de Gigi Galli, Henning Solberg, care vor si puncta, si de Matthew Wilson. Federico Villagra va fi din nou pilotul numarul 1 al Munchi's Ford, iar acestuia i se va alatura pentru aceasta etapa scotianul Barry Clark.

Printre cei mai interesati piloti privati anuntati in Turcia se numara Urmo Aava, ocupantul locului 4 in Grecia, si si Conrad Rautenbach (locul 4 in Argentina), ambii pe cate un Citroen C4 WRC, pus la punct de PH Sport. De asemenea, Andreas Mikkelsen va lua startul pe un Ford Focus RS WRC06 preparat de Ramsport.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru