Abandonuri de marca in Iordania

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.04.2008
Dupa inca trei probe speciale in Raliul Iordaniei, francezul Sebastien Loeb s-a apropiat la o secunda de Sordo.

Petter Solberg si Gigi Galli nu au "supravietuit" celei mai lungi probe din acesta zi din Iordania (PS7). Petter Solberg a declarat ca a lovit o piatra de pe marginea drumului fapt care a dus la explozia unui amortizor.

Uleiul scurs din amortizor a provocat un mic incendiu, lucru care a determinat echipajul Subaru sa abandoneze. Gigi Galli a fost nevoit sa abandoneze dupa ce o roata s-a desprins intr-un viraj. Pilotul italian de la Stobart a declarat extrem de nervos ca cel mai probabil roata nu fusese fixata corespunzator. Cei doi piloti vor folosi regula Superrally pentru a lua startul maine.

Dupa opt probe speciale, conducerea in Raliul Iordaniei este detinuta de spaniolul Dani Sordo, urmat de Sebastien Loeb si Jari-Matti Latvala. Cvadruplul campion mondial a avut o evolutie excelenta pe a doua parte a zilei si a reusit sa se apropie la doar o secunda de Sordo.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru