ABT a modificat Audi A6 Avant

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.04.2012
Tunerii de la ABT au prezentat pachetul lor de modificări pentru Audi A6 Avant. Kitul de tuning include un pachet estetic şi o serie de modificări la motor, unităţile 3.0 TDI şi 3.0 TFSI primind atenţia inginerilor din Kempten.

Audi A6 Avant a primit un pachet de tuning de la ABT Sportsline. Break-ul din Ingolstadt a fost echipat atât cu un pachet aerodinamic, cât şi cu un plus de putere pentru motorizările 3.0 TDI şi 3.0 TFSI. Clienţii pot comanda şi un set de jante din aliaj şi o suspensie sport ABT Level Control. Pachetul aerodinamic costă 5.630 de euro, în timp ce pachetul destinat motorizării costă 3.800 euro pentru versiunea diesel şi 3.990 euro pentru versiunea TFSI. Cei de la ABT spun că modificările aplicate celor două motorizări oferă atât performanţe sporite, cât şi un consum mai redus.

Echipat cu pachetul ABT, motorul 3.0 TDI al lui Audi A6 Avant dezvoltă 360 CP şi un cuplu maxim de 700 Nm.Versiunea standard oferea 313 CP şi 650 Nm. Versiunea 3.0 TFSI a lui A6 Avant dezvoltă 420 CP şi 540 Nm, cu 120 CP şi 100 Nm peste versiunea standard. Pentru a struni puterea suplimentară, cei de la ABT oferă şi un sistem de frânare sport pentru A6 Avant, al cărui preţ nu a fost specificat.

Gama de jante de aliaj oferită pentru acest model cuprinde modele de la 19 până la 21 de inch şi poate fi comandată atât separat, cât şi în compania unor anvelope de performanţă.

La nivel estetic, cei de la ABT i-au oferit lui A6 Avant un pachet aerodinamic complet. Acesta include un spoiler faţă, un set de praguri laterale, o fustă spate care integrează un sistem de evacuare dublu şi un spoiler spate. Kitul estetic este integrat foarte bine în design-ul lui A6 Avant, aspectul său fiind în ton cu limbajul de design aplicat de constructorul din Ingolstadt.

Via | Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru