ABT a prezentat pachetul sau pentru Audi Q5

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.11.2008
Tunerul german ABT a prezentat kit-ul propriu de tuning pentru nou-lansatul Audi Q5.

Esential

310 CP dezvolta motorul V6 TDI de pe Q5 dupa ce i s-a aplicat pachetul ABT Power S.

Proaspat lansatul Audi Q5 a primit un kit de estetic si de performanta din partea germanilor de la ABT Sportline. Versiunea modificata a SUV-ului compact Audi va fi prezentata la Salonul Auto de la Essen, dar tunerii germani au prezentat imaginile oficiale si specificatille modelului inainte de debutul oficial.

Audi Q5 a primit un aspect agresiv, similar cu cel oferit de pachetele ABT pentru Touareg, Tiguan si Q7. Pachetul estetic include praguri laterale, aripi evazate, o noua grila fata, precum si patru tevi de evacuare incadrate in noua bara spate. Bara fata este complementata de noua grila a radiatorului, care subliniaza agresivitatea SUV-ului din Ingolstadt.

Pe langa kit-ul estetic, germanii au modificat atat suspensia lui Q5, cat si motoarele sale. Doua optiuni sunt disponibile pentru suspensie: arcuri care micsoreaza garda la sol sau o suspensie ABT Level Control, care functioneaza pe aer si este ajustabila. Discurile de frana au fost inlocuite cu unele avand latimea de 380 mm, iar pachetul care imbunatateste manevrabilitatea lui Q5 este completat de doua seturi de jante ABT pe 20 inch.

Motorizarile lui Q5 au fost modificate in amanunt de catre inginerii ABT. Astfel, motorul TFSI de 2.0 litri dezvolta 240 CP, fata de cei 211 cai putere din fabrica. Motorul TDI de 2.0 litri, cel mai mic din gama diesel-urilor disponibile pentru Q5, dezvolta 190 CP prin kit-ul ABT Power. Motorul V6 TDI de 3.0 litri dezvolta acum 282 cai putere, fata de puterea initiala de 240 CP. Al doilea pachet pentru acest motor, ABT Power S, ii confera motorului V6 TDI de 3.0 litri o putere de 310 CP.

Pachetul de tuning ABT Sportline pentru Audi Q5 va fi disponibil de la inceputul anului 2009.

Via | WorldCarFans

  

Taguri: Abt, Audi, Q5

Comentarii (1)

  • :)
    Numai bara fata te face sa iti pierzi mintile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru