ABT inventeaza tuningul pentru ecologisti

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.01.2010
ABT a dezvoltat un pachet special pentru Audi Q7 3.0 TDI Clean Diesel, care creste performentele dieselului dar nu influenteaza consumul si emisiile.

Casa de tuning ABT, specializata in modificarea modelelor Audi, isi concentreaza atentia mai nou asupra modelelor ecologice din gama nemtilor. Tunerii au incercat sa aduca un aport de putere noului Audi Q7 3.0 TDI Clean Diesel, fara a-i influenta insa valorile consumului.

Prin recalibrarea sistemului ECU, specialistii au reusit sa obtina o putere totala de 278 de cai si un cuplu motor de 580 Nm, cu putin peste ceea ce oferea versiunea standard: 240 de cai putere si 550 Nm. Bagajul de resurse a fost completat cu un set nou de suspensii de performanta si cu frane imbunatatite.

La exterior, ABT a modificat look-ul SUV-ului german prin introducerea unor jante de 20 de inch si a unui pachet aerodinamic care contine: spoilere noi, bare de amarare pe acoperis, bosaje mai largi, 4 tevi de esapament cromate si praguri laterale.

via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru