AC Schnitzer dopeaza Mini Clubman Cooper S

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.05.2008
Casa germana de tuning AC Schnitzer a pregatit un pachet special pentru Mini Clubman Cooper S.

Esential

226 de cai putere dezvolta Mini Clubman Cooper S modificat de AC Schnitzer.
285 de Nm este valoarea maxima a cuplului motor dezvoltat de Mini Clubman Cooper S dupa tratamentul celor de la AC Schnitzer.

Casa germana de tuning AC Schnitzer este recunoscuta pentru rezultatele sale deosebite obtinute prin modificarea unor modele autohtone, provenind de la BMW, Audi si Porsche. Nemtii si-au incercat insa talentul si pe un model britanic, pe nou lansatul Clubman al celor de la MINI. Rezultatul a fost un model mic dar puternic, capabil sa inspire agresivitate si sa se comporte mult mai bine pe sosea decat versiunea de serie.

Pachetul a fost creat special pentru versiunea supraalimentata Cooper S si include printre altele accesorii care insufla agresivitate: un spoiler fata redesenat, o suspensie ajustabila, care coboara garda la sol si imbunatateste tinuta de drum, testata la Nurburgring, si o noua priza de aer montata pe capota. Designul exterior este desavarsit de un set de jante de 17 inch din aluminiu.

Si interiorul s-a bucurat de grija celor de la AC Schnitzer, care ofera clientilor un pachet cu insertii de aluminiu, regasite la nivelul pedalelor, schimbatorului si a franei de mana.

Sub capota, AC Schnitzer a reusit sa obtina un propulsor mai puternic, de 226 cai putere, si un cuplu motor de 285 Nm. Pe langa modificarile aduse motorului, AC Schnitzer a instalat si un diferential autoblocant dar si un sistem de evacuare care permite motorului sa respire mai bine.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru