Accent pe trei usi

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.05.2006
Hyundai ne face cunostinta cu noul Accent hatchback, “ascuns” sub denumirea Verna, asa cum modelul este cunoscut in Coreea, tara sa de origine.

Dupa ce la Chicago au prezentat o versiune anticipativa a noului Accent cu trei usi, iata ca Hyundai a publicat primele imagini ale versiunii hatchback in Coreea. Nu intrati in panica, denumirea Verna este destinata exclusiv pietei de bastina a modelului.

Verna Sporty (alias Accent 3) dispune de o parte frontala identica versiunii in trei volume, in timp ce spatele aduce aminte (pastrand proportiile, evident), de coupe-urile japoneze din trecut. Motoarele nu vin cu nimic spectaculos, singurul “intrus” intre deja cunoscutele 1.4 16v/97 CP si 1.5 CRDi Turbodiesel/110 CP fiind noul propulsor pe benzina de 1.6 litri si 112 CP. Mai tarziu este programat sa apara o versiune mai cuminte a turbodiesel-ului de 1.5 litri (88 CP).

Echipamentele, de serie si optionale, sunt complete, ca in cazul versiuni cu patru usi: ESP, sase airbag-uri, climatizare manuala sau automata, ABS, EBD, bluetooth, sistem i-Pod, etc.

In Europa, noul Accent va aparea in toamna acestui an, preturile fiind, probabil, comparabile cu ale concurentei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru