Accident de supercar

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.01.2007
Va invitam sa aflati cum se duc 271.000 de euro pe apa sambetei din cauza unui angajat neglijent cu impresii de pilot de curse.

Un vanzator de masini sport a reusit sa conduca un Spyker C8 Spyder pe ultimul drum in apropierea capitalei Belgiei, Bruxelles. De fapt, ar trebui sa vorbim despre "un fost vanzator de masini sport" in conditiile in care rolul acestuia era de a transporta masina pana la halele in care are loc Salonul Auto de la Bruxelles, unde aceasta urma sa fie expusa.

Foarte interesant este faptul ca concesionarul belgian nu reusise inca sa asigure exemplarul din imagine astfel ca va trebui sa reuseasca un salon foarte bun din punctul de vedere al vanzarilor pentru a-si scoate "gaura" de 271.000 de euro provocata de angajatul neglijent.

Comentarii (18)

  • Cosmin
    Bulache
    Un bulangiu :D
    0 0
  • johnybravos
    tanta
    Nu lasati curvele sa conduca ca strica santurile cu "SPYKER-ele"
    0 0
  • Accident de supercar
    Un "modest" exemplu de cum se "nasc" piloti de curse, la mansa jocurilor de calculator, PlayStation, etc....
    Cit despre pagubitul patron, cu certitudine s-a ales cu un sclav pe viata, intrucit nimic nu ramine neplatit.
    0 0
  • Babone
    Infantil
    Infantil mi se pare gestul patronului! Sa dai "drumul " la o bijuterie pe sosea fara asigurare! Putea s-o transporte cu platforma, dar cred ca acela era un angajat de incredere! Sclav nu cred ca va fi cum spune DanB.Patronul este vinovat!
    0 0
  • naivi
    Cat de fraier poti sa fii sa crezi ca o astfel de masina poate merge pe strada neasigurata?!
    0 0
  • claudel
    patron inconstient
    no offence! patronul este vinovat! in Romania cand comanzi o masina (si ma refer aici la masini obisnuite, nu de 270 de mii de euro) esti obligat sa inchei asigurare casco, altfel masina nu este livrata. Cu atat mai mult, nu trimiti la "plimbare" un angajat, indiferent de cat de incredere este, cu un bolid de aproape 300 de mii de euro. NEASIGURAT!!
    0 0
  • andrei
    raceri
    un exemplu bun pentru a demosntra ca exista raceri si peste hotare :)) numai ca acolo in loc sa buleasca daciile bulesc spikere si ajung la sapa de lemn ;))=))
    0 0
  • referitor la actidentul belgianului
    Eu consider ca i se putea intampla oricui chiar si unui vanzator accidentul produs, asa ca domnilor soferi nu e de ras, oricand vi se poate intampla si dumneavoastra indiferent de masina pe care o conduceti tot accident se cheama, asa ca mare prudenta dragi critici.
    0 0
  • YMihai
    ...vrajala
    Bravo Ady !!! Naivi ne e termenul ...Am mai vazut poze cu motoare topite din cauza faptului ca " femeia a mers numai cu treapta I-a " Alooooo...regiaaaaa...ne luatzi de fraieri ??? Masina era dusa la expozitie fara asigurare...si neinmatriculata ??? Si patronul ala cum de era patron in conditiile astea ??? Cu siguranta cineva minte. Daca la noi faci tam-tam k ai condus o masina fara numere ...si scapi ...acolo te incatusaza imediat.
    Ar fi sunat mai frumos sa ziceti ca a furat masina ...si atunci va credeam toti...

    Eniuei ...seim on iu !!!
    0 0
  • balaurus
    e cam sifonata !
    1.Soferul a facut accidentul, deci el raspunde legal si pecuniar. Adevarul e ca nu a stapanit-o, ca " bestia " are " ceva mai mult " :) de 75 cp ca si Loganelul nostru renaulto-mioritic! Daca eram eu in locul lui mergeam cu max. 150 Km/h dupa ce o incercam vreo ora la viteze mici , ca e bijuterie, nu alta.Merita sa risti prosteste ?
    2.Patronul e un manager cascat sau prea zgarcit ca nu a asigurat-o si fraier ca nu l-a testat putin pe " driverul" neatent.Asa masina nu se da oricui pe mana.
    3. Nu e facatura , cred ca ori au dat ( au cazut )numerele provizorii jos la accident si / sau are autorizatie speciala ptr. deplasare , se practica asta acolo.Just in case ca il opreste Police-ul.
    4. Nu s-au pierdut toti banii.O " mica " reparatie de vreo 30.000 euro , rezolva problema.Plus ca pretul de vanzare scade pe la 200.000 euro.
    Parerea mea de ...balaur :))
    0 0
  • ionut
    ce misto s-au dus banii
    0 0
  • Ghici?
    Ar trebui sa avem un nume !
    De ce 271000 mii euro ! Cred ca valora doar 10%,din suma de mai sus,daca nu a fost asigurata. Societati de asig. Sunte-ti datoare de cinste)))) !
    0 0
  • spy
    pacat de iarba...fumata de sofer!daca o duce la ,,remat'',fac lista cu inscrieri la rand. cat mai e kg de spyker,ca doar e din aluminiu!la ,,remat'' primesc si auto cu componente din titan?
    0 0
  • tipic
    A vazut ca masina poate,s-a gandit sa scoata untul din ea ,un fel de de cocalar de-al nostru care rupe orice coaja de masina ca sa "Vada Lumea FRate"
    0 0
  • de gandit
    sant multi fraieri care nu stiu ce inseamna tractiune spate.cand te duci tot te duci frate.sau ala a crezut ca ai vireaza si spatele:))).
    0 0
  • KOSTIN
    Piloti inchipuiti
    Ce doza de inconstienta trebuie sa ai ca sa crezi ca poti conduce o masina ca asta, ca si una de serie ?!!! Citi dintre noi ar urca la volanul ei fara o stringere de inima ? Citi dintre noi isi inchipuie ca pot sa o stapineasca ?!!! Astia sint adevaratii fraieri, cei care care cred ca pot sa conduca o supermasina doar pt. ca au permis ... Si nu numai pt. ca valoreaza atitia bani, dar si pt ca poti sa te faci praf impreuna cu ea . Curios mi se pare, ca nu a fost dusa cu o platforma, mai ales la un salon ... Soarta
    0 0
  • mdeah....fitze
    nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita......
    0 0
  • apoi si aia nu au un camion sa transporte masina de 271.000 de euro ??? il pun pe un angajat, cel mai probabil portaru` sa conduca masina pana la salonu` auto ? Sa ma fereasca Dumnezeu, da` unii oamenii chiar nu au un pic de judecata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru