Acid pe Bentley-ul unui fotbalist scotian

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.03.2008
Allan McGregor, portarul echipei Glasgow Rangers, si-a gasit masina picurata cu acid in fata casei. Daunele: 13.000 de euro.

Esential

155.000 de euro a fost pretul masinii lui McGregor.
13.000 de euro va fi nevoit McGregor sa scoata din buzunar pentru a-si repara masina.

Portarul echipei de fotbal Glasgow Rangers, virtual campioana a campionatului scotian in acest sezon, si-a gasit masina vandalizata in fata casei. Exemplarul Bentley Continental GT pe care Allan McGregor il detine a fost picurat cu acid si umplut de graffiti. Modelul care l-a costat pe McGregor 155.000 de euro necesita acum reparatii de circa 13.000 de euro.

"Bentley-ul lui Allan este o frumusete si jucatorul tinea mult la el. Il va costa o avere acum sa ii refaca intreaga caroserie. Allan e nervos si e normal sa fie asa. Faptul ca a fost utilizat acid face ca incidentul sa fie si mai sinistru. Acest lucru sugereaza clar o premeditare", sustine purtatorul de cuvant al echipei din Glasgow.

via | German Car Scene 

Comentarii (7)

  • ALX CT
    LOL
    Oameni si oameni,nu e frumos ce a patit dar sa nu ii plangem de mila ca are baiatu bani,dak a avut 155 k EURO sa isi cumpere masina are inka 13k euro sa o repare.As vrea sa o vad pe a lu Becalli facuta asa :D:D:D
    0 0
  • kkt
    asta e gandirea unuia cu o minte ingusta, sa refulezi asa e de kkt, asta denota nivelul de cultura si de bun simt (aia 7 ani de acasa), bun simt care lipseste cu desavarsire in Romania ultimilor ani...
    0 0
  • Un alt unu
    Vorbele unui Stelist infocat...
    Jiji Bhehecali...In ziua de azi nici o gluma nu ai voie sa spui..deoarece esti judecat de toti retardati...daca tot esti atat de afectat de ce nu ai dat si tu un nume?? :))
    0 0
  • Prostie!
    NU INTELEG ce castiga, cine face asa ceva? Cu ce e mai fericit ca a stricat maisna altuia? La fel si de cei de fiecare zi care iti zgarie masina, sau rup oglinzile sau ridica stergatori.....Act de huliganism si retard mintal!
    0 0
  • gabi o
    fara asigurare?
    sa inteleg ca nu avea "Casco"? Zau daca ii inteleg pe reporterii astia. In cazul lu Jiji sa-i zica lu mutu ca mabahu nu era asigurat. Asta e un titlu de Libertatea.
    0 0
  • bbbobbbo
    @Lex
    auzi, dar cand in dreptul singurii cai de acces la parcarea de pe trotuar de la blocul meu, parcheaza cate 1 ora si mai bine un nesimtit ordinar, si eu ma duc si ii ridic stergatoarele tocmai pt. ca am bun-simt si nu vreau sa i-o zgarii, si nici nu vreau sa claxonez sa nu deranjez vecinii, tot act de huluganism e?....recunosc, fara legatura cu subiectul, am vrut doar sa subliniez ca nu toti cei care ridica stergatoarele cu sensul de a-i bate obrazul nesimtitului, sunt huligani
    0 0
  • In cazul Allan McGregor, tind sa cred ca au folosit lichid de frana, s-ar putea ca pentru un "babuin" acidul sa nu il sperie. Gestul oricum este clasificat primatelor in calduri sau euforice."De ce sa inveti o maimuta sa vorbeasca, cand mai ai de educat oameni."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru