Actiunile Spyker au crescut cu 60% in urma zvonurilor ca olandezii cumpara Saab

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.01.2010
Informatiile aparute pe pietele financare in cursul zilei de luni au crescut actiunile Spyker cu 60%. Olandezii anunta astazi daca GM a acceptat oferta lor pentru Saab.

Telenovela Saab continua. Dupa ce GM anuntase ca soarta Saab este pecetluita si pe fir a intrat ulterior Spyker, compania olandeza si-a imbunatatit treptat oferta astfel incat, in cursul zilei de ieri, zvonurile legate de cumpararea marcii suedeze s-au intensificat. Drept urmare, actiunile Spyker au cunoscut o crestere fara precedent la bursa olandeza, +60% in cateva ore, fapt care a facut ca institutia sa blocheze tranzactionarea activelor Spyker pentru o perioada limitata.

In cursul zilei de marti, actiunile Spyker au continuat sa urce, ajungand la 3.91 de euro per unitate, in asteptarea unui comunicat de presa anuntat pentru aceasta dupa-amiaza.

Spyker este singura companie ramasa in cursa pentru cumpararea Saab de la General Motors, dupa ce grupul Genii Management, condus de Bernie Ecclestone, s-a retras in cursul zilei de ieri.

via | AFP

Comentarii (1)

  • Victor
    BREAKING NEWS ! Oficial : Spyker a cumparat Saab !
    Este oficial ! Spyker a confirmat ca este noul proprietar al Saab Automobile, platind pentru constructorul suedez 400 milioane $ .
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru