AK-Car Design modifica Mercedes SLS AMG

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 07.02.2010
Tunerul german AK-Car Design a prezentat imagini cu viitorul kit tuning pentru Mercedes SLS AMG.

Chiar daca nu au aparut de mult pe piata, tunerii de la AK-Car Design sunt specializati in modificari aduse modelelor de top de la Mercedes si Audi. In ultima perioada nemtii s-au concentrat pe noul SLS AMG si au prezentat un kit exterior pentru acesta, chiar daca deocamdata e doar virtual.

Graficienii de la AK-Car au conceput un pachet de styling exterior care include spoilere fata si spate redesenate, un set de praguri, calandru modificat si un difuzor spate care incadreaza evacuarea dubla din inox.

Momentan nu se stie daca cei de la AK-Car Design au in plan si modificari ale V8-ului de pe supercarul nemtesc, dar ne putem astepta ca nou-venitii pe scena tuningului sa fie un competitor serios pentru tunerii germani consacrati.

via | leblogauto.com

Comentarii (3)

  • Da!!!!!
    Asta musca rau!E mai rau decat un bulldog.Musca chiar si din bmw!
    2 0
  • Mercedes SLS AMG
    Slabuta atat stirea cat si cei de la AK-Car Design dar, Mercedes SLS AMG e cu adevarat o bijuterie.
    2 0
  • ..necastigator
    Imi displace realmente ce au incercat tipii astia de la AK-car design. SLS Amg, in esenta ei, (dupa cum afirma si Odin) este o capodopera. Orice modificare (sau incercare de a modifica- vezi harbul imaginat mai sus! ) adusa masinii asteia e superfluu si chiar nu isi are rostul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru