Al doilea teaser cu surpriza Lamborghini de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.09.2008
Lamborghini a dezvaluit astazi un nou teaser al modelului surpriza pe care il vor prezenta la Salonul de la Paris.

La inceputul acestei saptamani va anuntam ca Lamborghini pregateste pentru Salonul Auto de la Paris o surpriza. Deocamdata misterul pluteste asupra noi creatii din Sant'Agatha Bolognese, cele mai multe speculatii indreptandu-ne cu gandul catre un concept. Acesta ar urma sa prefigureze un viitor model cu patru usi sau o editie speciala LP640.

Cel de-al doilea teaser publicat astazi de Lamborghini dezvaluie o parte din profilul capotei, si o buza din fibra de carbon atasata spoilerului frontal. Noul teaser lasa sa se intrevada si o fanta de aerisire laterala personalizata cu steagul Italiei, detaliu care ar conduce tot mai mult spre ideea unei editii speciale. Jantele din aliaj, incaltate cu pneuri Pirelli PZero intaresc aceasta posibilitate.

Primul teaser al modelului Lamborghini a dezvaluit o parte a spoilerului posterior care inglobeaza un deflector din fibra de carbon si o teava de esapament centrala.

Taguri: LP640, Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru