E oficial: Salonul de la Paris e cel mai vizitat din lume

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 24.10.2008
Organizatorii Salonului Auto de la Paris au publicat numarul total al vizitatorilor in 2008: 1.5 milioane.

Salonul Auto de la Paris a atras, in cele aproape doua saptamani de program dedicat publicului larg, 1.432.972 de vizitatori. Cifrele reprezinta un record absolut pentru evenimentul francez, salonul parizian devenind, astfel, cel mai vizitat eveniment de acest tip din lume.

Nu doar cifrele legate de vizitatori nu au reprezentat recorduri la editia din acest an a Salonului Auto desfasurat la Porte de Versailles.

Numarul premierelor mondiale a fost si el extrem de ridicat (90 de modele au vazut pentru prima data blitzurile jurnalistilor in 2009), o mare parte dintre acestea - 30 - fiind modele care beneficiaza de sisteme de propulsie sau combustibili alternativi. Au fost expuse 2000 de modele, vizitatorii fiind pusi la curent cu toate noutatile de la Salon prin 2.300.000 de brosuri puse la dispozitie gratuit.

Apropo de jurnalisti, numarul total al acreditarilor la Salonul Auto de la Paris a depasit 13.000, acestia reprezentand 92 de tari de pe toate continentele.

via | Mondial de l'Automobile

Comentarii (1)

  • Crysty
    Salonul Auto Paris
    Pai cum sa nu fie cand vin africanii cu barcile pe Mediterana si vor sa-si achizitioneze cele mai puternice masini?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru