Land Rover Freelander 2 cu sistem start stop

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.10.2008
Land Rover a dezvaluit la Paris o versiune Freelander 2 echipata cu sistem start-stop.

Land Rover a fost zgarcit in premiere la aceasta editie a Salonului de la Paris, britanicii prezentand doar o versiune mai "verde" a modelului Freeelander 2. Land Rover se aliniaza astfel tendintei generale de reducere a emisiilor concretizand pentru prima oara investitiile in programul e_Terrain.

Premiera de la Paris, botezata Freelander 2 TD4_e, nu este decat un banal model de serie echipat cu un sistem start-stop dezvoltat in "ograda" proprie de Land Rover. Sistemul, folosit deja de mai toti constructorii auto, imbunatateste consumul de combustibil, Freelander 2 reusind sa obtina o valoare de 5.69 litri la 100 de km fata de cifra initiala de 6.23 litri/100 de km.

Emisiile de CO2 scad si ele cu 8 procente. Capacitatile off-road ale modelului nu sunt afectate de noul sistem start-stop acesta putand fi dezactivat prin simpla apasare a unui buton.

Primele exemplare Land Rover echipate cu sistem start stop vor debuta pe piata la mijlocul lui 2009. Britanicii nu se vor rezuma insa doar la atat, urmand ca intreaga gama de modele off-road sa beneficieze de pe urma programului e_ Terrain.

Comentarii (1)

  • DVictor
    parere
    Nu este bine!!!

    Este FOARTE BINE!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru