Alfa MiTo, cel mai apreciat model de presa din Italia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 20.10.2008
Premiile Auto Europa 2009 si-au ales castigatorii. Primele doua locuri au fost castigate de Alfa MiTo si Lancia Delta.

Esential

462 de puncte a obtinut Alfa Romeo MiTo din partea juriului Auto Europa 2009.

Doua dintre cele mai recente modele ale Grupului Fiat, Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta, isi impart podiumul titlului de Auto Europa 2009. Cu un total de 462 de puncte, Alfa Romeo MiTo si-a adjudecat mare premiu, fiind urmata pe locul doi de noua Lancia Delta cu un total de 348 de puncte.

Luca de Meo, CEO Alfa Romeo, a declarat cu aceasta ocazie: "Suntem foarte fericiti ca un juriu atat de specializat a recunoscut forta si modernitatea ideii de a concentra valorile marcii Alfa Romeo intr-un model compact. Acest premiu prestigios reprezinta pentru noi si o prefigurare a succesului proiectului de relansare a marcii, la care lucram cu atat de multa pasiune".

Auto Europa 2009 este cea mai importanta distinctie acordata de presa italiana specializata in domeniul auto si se acorda incepand din anul 1987. Premierea oficiala va avea loc in luna decembrie, in cadrul Salonului Auto de la Bologna.

Marca Alfa Romeo a mai primit acest titlu de trei ori pana in prezent (Alfa 164 -1988, Alfa Romeo 156 - 1998, Alfa Romeo 166 - 1999).

Alfa Romeo MiTo va fi lansata in Romania in primul trimestru al anului viitor, in timp ce noua Lancia Delta va fi prezentata publicului la inceputul lunii noiembrie, 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru