Alfa Romeo ar putea crea o versiune GTA a lui 8C

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 12.08.2009
Alfa Romeo 8C Competizione ar putea primi o versiune GTA in decursul anului viitor, care va fi produsa intr-o serie limitata la 100 de exemplare. Modelul va fi echipat cu un motor V8 de provenienta Ferrari.

Italienii de la Alfa Romeo ar putea dezvolta o versiune GTA a supercarului 8C Competizione. Modelul va beneficia de numeroase elemente din fibra de carbon, care au rolul de a reduce semnificativ masa lui 8C Competizione. Versiunea GTA a acestui model ar putea fi lansata anul viitor, pentru a serba centenarul italienilor de la Alfa Romeo. Exclusivitatea va fi garantata de faptul ca italienii vor construi doar 100 de exemplare ale lui 8C GTA, iar fiecare unitate va costa peste 300.000 de dolari.

Elementele din fibra de carbon vor reduce masa totala a lui Alfa Romeo GTA cu aproximativ 150 kilograme, iar motorul va primi si el imbunatatiri pentru a ridica nivelul performantelor la nivelul unui supercar redutabil. Motorul V8 al lui Alfa Romeo 8C GTA provine de la Ferrari F430 si ar trebui sa dezvolte circa 500 CP, gratie internelor schimbate si a unitatii ECU reprogramate.

Via | AutoExpress

Comentarii (4)

  • Unde este stelian
    Aveti idee unde este Stelian?Deja ii duc doru'
    9 2
  • Stelian opincariul :D
    tare....serbeaza 100 ani de alfa romeo cu 100 motoare ferrari...tipic broscaresc
    2 7
  • Stelian_Opincariu
    Un exterior realizat de Wolfgang Egger,masina e super cool!
    2 6
  • foarte frumos..
    detest alfa exceptie face 159 si cam atat cred
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru