Americanii la SIAB

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 03.10.2007
Va prezentam noutatile marcilor americane Jeep, Cadillac, Chrysler si Dodge pregatite pentru SIAB.

Editia din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti va aduce o puternica prezenta din partea constructorilor americani. Astfel, marcile Cadillac, Chrysler, Dodge, Hummer si Jeep vor fi prezente la SIAB cu o serie de exponate.

Dintre acestea, cei mai incisivi s-au anuntat a fi baietii de la Jeep, car vor expune urmatoarele modele: Compass 2.0 crd, Wrangler 2dr 2.8 crd, Wrangler 4dr 2.8 crd. Grand Cherokee 3.0 crd, Commander 3.0 crd. Jeep se impune printre producatorii americani cu cele mai multe noutati absolute, practic toate modelele prezentate fiind in premiera.

Marca de lux a celor de la General Motors, Cadillac, va expune in standul propriu de la Metro Otopeni modelele STS, BLS, CTS, SRX, XLR si Escalade.

Prezenta celor de la Chrysler va fi compusa din doua modele 300C SRT8 si Sebring 2.0 CRD.

Una dintre cele mai exotice aparitii le vom gasi la Hummer, care au anuntat modelele H2 si H3. Dodge va expune modelele Caliber 2.0, Avenger 2.0 crd si Nitro 2.8 crd.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru